RECEPT ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJI GRAŠAK SA JUNETINOM: Primenjuju jednu caku zbog koje je uvek neodoljivo ukusan
14. 10. 2023. u 12:00
PRED vama je recept za najbolji grašak sa junetinom, ukoliko ga niste spremali na ovaj način - obavezno probajte!
Povezane vesti
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
UŽIVAĆETE U SVAKOM ZALOGAJU: Pileće belo meso u sosu od pomorandže, slatko-slani specijalitet gotov za 30 minuta (FOTO)
BELO meso u sosu od pomorandže je egzotično istočnjačko jelo, koje bez problema možete sami da napravite u svojoj kuhinji.
22. 09. 2024. u 08:00
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA PRAVU SRPSKU SARMU: Spremite je brzo i jednostavno
Vreme je da se zavije prva sarmica koja će da nam donese lep miris zime u kuću.
02. 11. 2024. u 09:50
NES ROLAT: Sočna poslastica i savršena kombinacija kafe i čokolade
Zaista se lako pravi, a poslužite ga - uz šta drugo, nego uz šolju nes ili domaće kafe.
02. 11. 2024. u 07:00
CVEKLA SALATA SA ORASIMA: Zdrava i neverovatno ukusna kombinacija
Salata od cvekle sa orasima ne samo da je lekovita, već je i pravi užitak za sve one koji uživaju u dobrom ali zdravom zalogaju. Evo kako se sprema...
01. 11. 2024. u 14:25
JUPI TORTA: Najukusnija poslastica, a gotova za 15 minuta
Jednostavna je, brzo se priprema i neodoljivo je ukusna.
01. 11. 2024. u 11:00
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)