Mnogi smatraju da najbolju pitu od krompira prave u Bosni. Naravno, posebno je ukusna od domaćih kora, ali pošto današnje domaćice nemaju mnogo vremena za "razvlačenje" kora, u obzir dolazi i recept sa onima koje možete da kupite u prodavnici.
Povezane vesti
RECEPT ZA PREDJELO KOJE SVI VOLE: Mimoza salata, neizostavan prilog na slavskoj ili prazničnoj trpezi
Mimoza salata je jedno od omiljenih predjela na srpskim slavljima i svečanostima. Slojevi rendanog povrća i šunke u kombinaciji sa pavlakom i majonezom čine zavodljivu kombinaciju ukusa koju svi vole.
20. 11. 2024. u 13:00
JEDNOSTAVANI, A FENOMENALNOG UKUSA: Čamčići od krompira punjeni šunkom i jajima, idealani i za manje vešte u kuhinji (VIDEO)
RECEPT kome ćete se definitivno vraćati je upravo ovaj.
27. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN DODATAK SVEČANOM RUČKU: Kupice od zapečenog pire krompira - tako jednostavne, a izgledaju kao jelo iz najboljih restorana
AKO ste ljubitelj pire krompira, spremite ga na malo drugačiji način.
17. 10. 2024. u 09:00
NEMOGUĆE JOJ JE ODOLETI: Evo tajne za savršenu pitu sa sočnim voćem i hrskavom koricom
Isprobajte recept za predivnu poslasticu.
14. 10. 2024. u 07:00
IDEALNA ZA DORUČAK, ILI UŽINU: Presnac - Tradicionalna bosanska pita, puna fila, sa vrlo malo testa, sočan i ukusan obrok
Ova pita je izuzetno kalorična, pa je dovoljno malo parče koje možete da pojedete uz jogurt ili neku dobru salatu.
08. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
SOČAN GRIZ KOLAČ SA DŽEMOM: Brz, jeftin kolač za svaki dan (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za griz kolač sa džemom, koji se pravi očas posla.
21. 11. 2024. u 13:30
STARINSKE ŠUFNUDLE PUNJENE SIROM, A PRELIVENE KAJMAKOM: Jelo koje će mnoge podsetiti na detinjstvo
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalna za večeru.
21. 11. 2024. u 12:30
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
KNEDLE SA DŽEMOM I ORASIMA: Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru
Starinski slatkiš iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju, a topi se u ustima.
21. 11. 2024. u 11:00
KAKO DA VAM SE SARMA NE RASPADNE TOKOM KUVANJA: Jednostavni saveti za omiljeno tradicionalno jelo
Ovako se pravilno savija i uspeva čak i početnicima.
21. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)