HLEB ZA MRŠAVLJENJE: Samo 1 kriška držaće vas sitim tokom čitavog dana - Nešto najzdravije što ćete pojesti danas

Novosti online

14. 08. 2023. u 20:00

Ako ste na dijeti i ne možete zamisliti ručak ili doručak bez hleba, predlažemo da spremite zdravi hleb za mršavljenje.

ХЛЕБ ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Само 1 кришка држаће вас ситим током читавог дана - Нешто најздравије што ћете појести данас

Foto: Jutjub/Printskrin/Kuhinja Valentine Maskovic

Sastojci:

  • 2 kašike čia semena
  • 4 kašike ovsenih pahuljica
  • 100 ml vrele vode
  • 250 gr belanaca
  • 1 mala ravna kašičica soli
  • 100gr mlevenog lana

Posipati ovsenim pahuljicama, susamom i lanom.

Priprema: Umutiti belanca tako da se stvori jak šam. U činiju preliti vodom 4 kašike ovsenih pahuljica i 2 kašike čia semena. Kada čia seme nabubri, dodati sve u šam od belanaca. Dodati mleveni lan i sve izmešati. Preručiti u pleh, posuti ovsenim pahuljicama, susamom i lanom. Peći na 180 stepeni celzijusa oko 30 minuta. Isključiti rernu pa ostaviti da se hleb prirodno ohladi još 20 minuta.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ PODELIO TAJNU USPEHA: Evo kako se Novak izoluje kada je publika protiv njega