LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu

Новости онлине

22. 11. 2024. u 15:00

Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica

ЛАГАНА СУПА ОД ТИКВИЦА: Мирисна и здрава, а поправља дан у трену

Foto: Shutterstock

. Pomoći će vam i u mršavljenju, jer su tikvice izuzetno zdravo povrće koje sadrže i dosta dijetnih vlakana, pa su pogodne za sagorevanje masnih naslaga...

Sastojci:

  • 1 tikvica
  • 1 šargarepa
  • 1 kocka za supu (pileća)
  • prstohvat šećera
  • 1 kašika brašna
  • 1 l vode

Priprema: 
U šerpu sipajte vodu, pa dodajte seckanu tikvicu i rendanu šargarepu. Kada proključa dodajte kocku za supu i šećer, pa promešajte. Brašno pomešajte sa malo vode, vodite računa da nema grudvica, pa dodajte u supu kada povrće omekša. Kuvajte još 10 minuta i služite.

(stvarukusa)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI U PANICI: Nestaju im ljudi na Kosovu i Metohiji, podaci su drastični - u lažnoj državi i sami priznaju: Opšti očaj života!