Može da bude brz doručak ili večera.
Povezane vesti
RECEPT ZA ŠERBET: Napitak koji će vas ugrejati, a možda i smiriti kašalj
Jesenji dani već traže napitke koji će nas ugrejati i ulepšati novo godišnje doba. Mnogo je recepata za đakonije u ovom periodu koje su nam ostavile naše bake, a jedan od njih je i šerbet.
06. 11. 2024. u 18:58
NAJZDRAVIJI RECEPT ZA DORUČAK: Proja sa blitvom, uvek se traži parče više
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
03. 11. 2024. u 07:00
PEKSIMETI: Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca
Peksimeti ili brzi uštipci bez narastanja su doručak kojeg se rado sećamo još iz doba Jugoslavije.
31. 10. 2024. u 07:00
OTKRIJTE U ČEMU JE TAJNA: Kako se sprema pravi bešamel sos
Bešamel sos može da se napravi na više načina. Ide uz mnoga jela, meso, ribu. Nazivaju ga još i belim, i glavni je sastojak za pravljenje drugih soseva.
04. 10. 2024. u 07:00
SENDVIČI OD PALENTE: Iznenadite svoju porodicu novim ukusima
Palenta je odlična osnova za mini sendviče, picu, savršene grickalice.
02. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
BRZ I LAGAN DESERT KOJEM SE SVI RADO VRAĆAMO: Sutlijaš, omiljena poslastica koja podseća na detinjstvo
Recept za omiljeni desert svih generacija.
13. 11. 2024. u 19:30
RECEPT ZA IDEALAN NAMAZ: Ovo je vrlo verna zamena domaćem kajmaku, a zdraviji je od kupovnih mazalica
Svima nam je jasno koliko su namazi koje napravimo u kućnoj radinosti bolji i zdraviji od onih koje možete da kupite u prodavnici.
13. 11. 2024. u 18:33
SLANA TORTA OD PEČENIH PAPRIKA: Idealna za slavu, a gotova očas posla
Rapsodija ukusa koja se lako pravi, a držaće vas dugo sitim.
13. 11. 2024. u 17:06
BELA ČORBA OD PILETINE: Prema receptu naših baka, idealna za ove hladne dane
Bela čorba je klasik koji ne prolazi i savršena je za sve prilike.
13. 11. 2024. u 10:00
PRAVO IZ BAKINOG KUVARA: Jelo od tri sastojka koja imate u kući seća na detinjstvo
Makarone sa prezlama i šećerom su brza slatka večera ili užina.
13. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)