RAJ za usta i stomak.
Najnovije iz rubrike
NAJBOLJI RECEPT ZA ČUVENU NAJLON TORTU: Poslastica koja uvek uspe (VIDEO)
Nije bilo rođendana i slavlja, a da na trpezi u Jugoslaviji nije stajala najlon torta.
26. 11. 2024. u 17:00
EKSPLOZIJA VITAMINA: Glazirani prokelj, odličan prilog za zimske dane
Ovako ukusno pripremljen prokelj može da se svidi čak i onima koji ga inače izbegavaju.
26. 11. 2024. u 15:00
OVAKO SE PRAVI MEDOVAČA: Povoljno deluje na cirkulaciju, protiv bakterija i virusa i poboljšava apetit, te je idealan aperitiv
Medovača je poput likera, gusta i aromatična, a uz par sastojaka možete i sami da je napravite.
26. 11. 2024. u 13:50
TIRAMISU S KESTENOM: Isprobajte jesenju verziju omiljenog kremastog deserta
Tiramisu je nadaleko poznata italijanska poslastica koja oduševljava svojom jednostavnošću i savršeno kremastim ukusom, a ako mu dodate kesten pire, dobićete još puniji i lepši ukus.
26. 11. 2024. u 11:00
SAVRŠEN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Teletina u sosu od cvekle
Što se duže sprema, to je ukusnija.
26. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)