ТОРТА ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ: Преукусна, пресочна и много боља од колача

Новости онлине

19. 07. 2024. у 07:00

Да би торта била укусна и лепа, уопште не мора да буде скупа. Ова лепа, кремаста, сочна и чоколадна увериће вас у то.

ТОРТА ЛЕДЕНЕ КОЦКЕ: Преукусна, пресочна и много боља од колача

Фото: Принтскрин Јутјуб/ Easy to cook 1.22K

Састојци:

За кору

  • 6 беланаца 
  • шећер 6 кашика
  • брашно 4 кашике
  • прашак за пециво пола кесице
  • млеко 200 мл

За фил

  • жуманца 6
  • шећер 6 кашика
  • млеко 600 мл
  • пудинг с укусом слатке павлаке 2 кесице
  • маргарин 200 г
  • кокос 100 г
  • шлаг 200 

Припрема:

Пенасто умутите беланца са шећером. Брашно помешајте с прашком за пециво, па сипајте у умућена беланца и лагано умутите. Смесу сипајте у плех обложен пек-папиром и пеците кору на 180 степени око 20 минута. Печену кору прелијте млеком. Помешајте све састојке за фил, осим кокоса и шлага, па ставите да се кува. Када се фил згусне, склоните са шпорета и оставите да се лепо охлади. Потом га сједините с умућеним маргарином, додајте кокос, па све добро измешајте. Фил премажите преко коре, а преко фила умућен шлаг. Оставите торту да се добро стегне, па је украсите по жељи.

(super recepti/žena)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - Имао је осећај за то

МЕРКЕЛОВА ПРОГОВОРИЛА О ПУТИНУ: Једну ствар посебно истакла - "Имао је осећај за то"

БИВША немачка канцеларка Ангела Меркел описала је у својим мемоарима први сусрет са Доналдом Трампом, а такође је говорила о руском председнику Владимиру Путину и Украјини. Одломке из књиге објавили су немачки медији.

21. 11. 2024. у 11:45

Коментари (0)

ТОТАЛНО НЕВЕРОВАТНО: Откривена евиденција! Ево како је Никола Јокић тренирао као клинац