КАДАИФ је омиљена посластица у Турској. То су, заправо, танки и врло кратки турски резанци који се праве од воде и брашна.
Повезане вести
МОЖЕ ДА ИЗАЗОВЕ ЗАВИСНОСТ: Победите жељу за слаткишима уз помоћ четири свеже намирнице (ФОТО)
ЖЕЉА за слаткишима или шећером често је узрокована неравнотежом нивоа глукозе у крви.
03. 01. 2025. у 07:00
КАКО НА НАПРАВИТЕ НОВОГОДИШЊЕ МАКАРОНСЕ: Слатки колачићи који освајају на први залогај
Макарони су популарни француски колачићи, које воле људи широм света. Уз мало декорације биће савршени новогодишњи колачи.
25. 12. 2024. у 13:00
БИЋЕ ХИТ НА СВАКОЈ ПРОСЛАВИ: Колач Монблан - Кремасте кошнице са кестен пиреом, топе се у устима (ВИДЕО)
МОНБЛАН (Mont Blanc) је чувени француски десерт од заслађеног кестен пиреа. Настао је у Паризу у деветнаестом веку, а име је добио по планини.
25. 10. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
МАФИНИ СА ЈАБУКАМА И ОРАСИМА: Савршена комбинација мириса и укуса (ВИДЕО)
Мафини су увек прави избор када желите нешто укусно и брзо, а још када им додате сочне јабуке и хрскаве орахе, добијате прави мали рај за непце.
10. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Једно од омиљених домаћих јела
Направите на овај начин и уживаћете у савршеном укусу.
10. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАКО ДА ВАМ УШТИПЦИ НЕ БУДУ МАСНИ: У тесто додајте само један састојак и неће упити ни кап уља
Уштипци су чест избор за доручак на нашим просторима. Обично их домаћице служе уз сир и кајмак, а понекад и уз домаћи џем. Међутим, дешава се да буду превише масни и да чак ни убрус на којем су се уштипци цедили не помаже. Међутим, постоји неколико начина који ће вам помоћи да пржено тесто не упије ни кап масти или уља.
10. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
БАНАНА СПЛИТ ТОРТА: Непобедива посластица коу сви обожавају
Једноставна и лака торта у којој ће уживати сви чланови породице.
09. 01. 2025. у 15:45Новости онлине
ПЕКАРСКИ КРОМПИР ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Хрскав и ароматичан прилог који одлично иде уз све врсте меса (ВИДЕО)
Пекарски кромпир по рецепту Џејмија Оливера биће хрскав, златан и препун ароме.
09. 01. 2025. у 11:49Новости онлине
Коментари (0)