ПОСНА СУСАМ САЛАТА: Направите предјело за које вам не треба више од 10 минута
29. 11. 2024. у 09:00
Можете је служити уз све што волите јер као додатак иде одлично за шта год да се одлучите.
Повезане вести
ПОСНА САХЕР ТОРТА: Украсиће сваку свечану и славску трпезу, а сви ће вам тражити рецепт
Посна сахер торта је мање калорична верзија класичне сахер торте. Прави се на бази биљног уља и има доста какаа, чисте црне чоколаде, а уместо млека се ставља кокосово млеко.
01. 12. 2024. у 15:00
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
ПОСНЕ ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ПАСУЉЕМ ЗА СВЕТОГ НИКОЛУ: Идеално јело за славу, гости ће бити одушевљени
Направите посне пуњене паприке на другачији начин, напуните их пасуљем, одушевићете се укусом.
16. 12. 2024. у 09:00
ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастично предјело за славску трпезу
Слани ролати су увек добро решење било да их спремате укућанима, или за госте на слави.
16. 12. 2024. у 15:00
ПОСНА РУСКА САЛАТА: Овако направљена лепша је од мрсне
Ова салата углавном је познатија као мрсна, али је једнако укусна и у посној варијанти.
11. 12. 2024. у 16:00
Најновије из рубрике
ОРАДА ПЕЧЕНА У РЕРНИ СА КРОМПИРОМ: Посно јело за Бадње вече!
Укусна орада печена у рерни је савршен посни оброк уз кромпир и зачине.
05. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
СВЕ О ЧЕСНИЦИ: Када и како се припрема, које врсте постоје и зашто се ставља новчић?
Православни верници Божић славе 7. јануара, када се породица окупља око богате трпезе и проводи дан у љубави и захвалности. Уколико говоримо о храни, чесница је незаобилазни део наше традиције и ломи се за доручак.
05. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНО, А НИКАД УКУСНИЈЕ: Баклава са сувим шљивама
Необичан је рецепт који ће вам одмах прирасти за срце.
04. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена
Печеница је неизоставни део трпезе за Божић, а уз ове савете професионалних кувара испашће савршено! Месо ће бити сочно, а спољашност лепо запечена и хрскава.
04. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
Коментари (0)