КРЕМ ЧОРБА, ЗАСИТНА КАО ЦЕО ОБРОК: Потаж са пилетином и њокама, пуног укуса, јак и издашан
28. 10. 2024. у 13:28
ГУСТА чорба са пилетином и њокама је пуног укуса, јака и издашна.
Повезане вести
ПАШТИЦАДА: Далматински рецепт за јело од меса које се топи под непцима
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
01. 10. 2024. у 15:32
СУПА ОД СПАНАЋА: Пуна је витамина и минерала који ће очиститити организам од токсина
Супа од спанаћа је изузетно здрава, садржи пуно витамина, минерала и влакана, а помоћи ће вам да истопите масне наслаге.
08. 09. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
СОЧАН ГРИЗ КОЛАЧ СА ЏЕМОМ: Брз, јефтин колач за сваки дан (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за гриз колач са џемом, који се прави очас посла.
21. 11. 2024. у 13:30
СТАРИНСКЕ ШУФНУДЛЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ, А ПРЕЛИВЕНЕ КАЈМАКОМ: Јело које ће многе подсетити на детињство
За младе домаћице које се не сећају шта су шуфнудле, битно је истаћи да је укус сличан кнедлама, али да је ово слана варијанта, феноменална за вечеру.
21. 11. 2024. у 12:30
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
КНЕДЛЕ СА ЏЕМОМ И ОРАСИМА: Сочне и слатке, најбоље одмах ставите дуплу меру
Старински слаткиш из бакине кухиње који буди носталгију, а топи се у устима.
21. 11. 2024. у 11:00
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
21. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)