Кестен је јако здрав и одличан извор влакана и подстиче рад црева и дигестивног тракта.
Повезане вести
ЧОРБА ОД СУШЕНОГ ГРАШКА СА ПОВРЋЕМ: Идеална топли оброк за престојеће хладније дане, греје и окрепљује душу
Ако сте у недоумици коју чорбу да спремите ово је наша препорука.
06. 10. 2024. у 09:00
ЧОРБА ОД ГРИЗА: Укусно јело које сви обожавају
Много је укусна, може се јести и топла и хладна.
31. 10. 2024. у 15:33
РЕЦЕПТ ИЗ ВРЕМЕНА РЕНЕСАНСЕ: Карабача, слатко-слана тосканска супа направљена од куваног црвеног лука и белог вина
Овај рецепт датира још из времена ренесансе. Како причају Италијани, то је била омиљена супа Леонарда да Винчија. Италијанима је карабача једно од омиљених јела већ стотинама година.
10. 10. 2024. у 09:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА РЕБАРЦИМА: Старинско и јефтино јело које сви воле, а за које вам не треба пуно састојака
Предлажемо вам да за ручак направите недољиву парадајз чорбу са ребарцима.
29. 09. 2024. у 07:00
ТАКО ЈЕДНОСТАВАН И ОДЛИЧАН РУЧАК: Комбинација паленте, поврћа и сира
Када немате пуно времена за кување овај рецепт је одличан избор.
15. 09. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
СОЧАН ГРИЗ КОЛАЧ СА ЏЕМОМ: Брз, јефтин колач за сваки дан (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за гриз колач са џемом, који се прави очас посла.
21. 11. 2024. у 13:30
СТАРИНСКЕ ШУФНУДЛЕ ПУЊЕНЕ СИРОМ, А ПРЕЛИВЕНЕ КАЈМАКОМ: Јело које ће многе подсетити на детињство
За младе домаћице које се не сећају шта су шуфнудле, битно је истаћи да је укус сличан кнедлама, али да је ово слана варијанта, феноменална за вечеру.
21. 11. 2024. у 12:30
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
КНЕДЛЕ СА ЏЕМОМ И ОРАСИМА: Сочне и слатке, најбоље одмах ставите дуплу меру
Старински слаткиш из бакине кухиње који буди носталгију, а топи се у устима.
21. 11. 2024. у 11:00
КАКО ДА ВАМ СЕ САРМА НЕ РАСПАДНЕ ТОКОМ КУВАЊА: Једноставни савети за омиљено традиционално јело
Овако се правилно савија и успева чак и почетницима.
21. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)