ПИЛЕЋА ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ И ЗАЧИНСКИМ БИЉЕМ: Добар стари рецепт,једноставан и брз за припрему
11. 07. 2024. у 15:43
Пилећа чорба се по овом рецепту прави са разноврсним поврћем, а зачинско биље даје посебан акценат и укус.
Повезане вести
ТУРСКА ПИЛЕЋА ЧОРБА: Идеална за хладно време, окрепљујућа и пуна витамина (ВИДЕО)
Испробајте и рецепт за пилећу чорбу какву Турци праве, која је пуна разноврсног поврћа, здравог белог меса, али и резанаца. Ако желите уместо куповних можете да користите и домаће резанце. Лако и брзо се спрема, а може да се једе и као оброк.
08. 12. 2024. у 09:00
ПОТАЖ ОД КЕСТЕНА: У само неколико потеза добијате савршено укусну јесењу крем чорбицу
Кестен је јако здрав и одличан извор влакана и подстиче рад црева и дигестивног тракта.
07. 10. 2024. у 10:00
ЧОРБА ОД СУШЕНОГ ГРАШКА СА ПОВРЋЕМ: Идеална топли оброк за престојеће хладније дане, греје и окрепљује душу
Ако сте у недоумици коју чорбу да спремите ово је наша препорука.
06. 10. 2024. у 09:00
ПИХТИЈЕ ОД ПИЛЕЋЕГ МЕСА И ПОВРЋА: Разликују се од класичних, али укусом нимало не заостају
Ове морате да пробате јер се праве од другачијих састојака.
19. 09. 2024. у 11:21
Најновије из рубрике
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
КАКО ДА НАПРАВИТЕ КУЋИЦУ ОД МЕДЕЊАКА: Бајковита празнична посластица која ће нарочито одушевити најмлађе укућане
Рецепт за ову декоративну и јестиву кућицу подељен је у неколико фаза: набавка материјала, односно слаткиша потребних за декорацију, прирема теста и шара, развлачење теста и печење појединачних комада, склапање контрукције и на крају украшавање.
21. 12. 2024. у 15:00
Коментари (0)