ПИКАНТНА САЛАТА СА ТЕЛЕТИНОМ И ПОВРЋЕМ: Идеалан ручак када су напољу врућине
10. 07. 2024. у 20:00
Оброк салате се брзо праве, а можете да користите састојке по жељи, па их зато сви воле. Ми вам данас доносимо једноставан рецепт за летњу салату са поврћем и месом која се лако прави, а највише ће јој се одушевити љубитељи пикантног укуса.
Повезане вести
ПУЊЕНИ ПАТЛИЏАН: Сaвршен спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому
Једноставан и укусан рецепт.
21. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
НЕОДОЉИВА МОЦАРТ ТОРТА ЗА СВЕ ПРИЛИКЕ: Краљевски спој нутеле, марципана и пистаћа (ВИДЕО)
За данас смо припремили рецепт за торту која ће бити омиљена на славској трпези јер се прави са нутелом. У један део фила иду и изблендирани пистаћи. Између филова се ређа кора од марципана.
21. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)