ПИКАНТНА САЛАТА СА ТЕЛЕТИНОМ И ПОВРЋЕМ: Идеалан ручак када су напољу врућине

Новости онлине

10. 07. 2024. у 20:00

Оброк салате се брзо праве, а можете да користите састојке по жељи, па их зато сви воле. Ми вам данас доносимо једноставан рецепт за летњу салату са поврћем и месом која се лако прави, а највише ће јој се одушевити љубитељи пикантног укуса.

ПИКАНТНА САЛАТА СА ТЕЛЕТИНОМ И ПОВРЋЕМ: Идеалан ручак када су напољу врућине

Foto: Shutterstock

Састојци: 

  • 400 г телетине 
  • 4 мала краставца 
  • 1 паприка 
  • 1 црни лук 
  • 3 кашике соја соса 
  • 3 кашике јабуковог сирћета
  • 1 љута папричица 
  • 1 кашичица сецканог коријандера 
  • 4 чена белог лука 
  • 1 кашичица шећера 
  • 4 кашике уља

Припрема:

Оперите краставац и исеците на дебље траке. Посолите и промешајте. Месо кувајте док не омекша. Затим у посуди са краставцима додајте сецкану телетину, паприку, црни лук и сецкани коријандер. Све лепо промешајте, па сипајте сојин сос, јабуково сирће, сецкану љуту папричицу, млевени бели лук, уље и шећер. Све лепо промешајте и служите. 

(stvarukusa/mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ПРВИ СНИМЦИ УКРАЈИНСКОГ НАПАДА НА РИЛСК: Најмање шест мртвих и десетине повређених, горе аутомобили (ВИДЕО)

ШЕСТ особа, међу којима и једно дете, убијено је у Рилску, у области Курск, као резултат ракетног удара украјинских оружаних снага, саопштио је вршилац дужности гувернера Курске области Александар Хинштајн.

20. 12. 2024. у 17:07

Коментари (0)

ПЕШИЋ ТВРДИ: Стојаковић ће играти за Србију, стигла реакција младог кошаркаша