БЕЛА чорба посебно прија у летњим данима.
Повезане вести
СТВОРЕНА ЗА ПРАЗНИЧНУ ТРПЕЗУ: Бела чорба, класик који не пролази
Једноставна домаћа чорба је увек добар избор!
30. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
БЕЛА ЧОРБА ОД ПИЛЕТИНЕ: Према рецепту наших бака, идеална за ове хладне дане
Бела чорба је класик који не пролази и савршена је за све прилике.
13. 11. 2024. у 10:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
Најновије из рубрике
ДОДАЈТЕ ОВО ТЕСТУ И ПЕЦИВО ЋЕ БИТИ САВРШЕНО: Неће се мрвити и остаће свеже данима
Трик је једноставан, а резултатом ћете се одушевити.
23. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
УШТИПЦИ ОД ЈАБУКЕ, ЈАЈА И ЈОГУРТА: Најсочнији десерт који се спрема за 10 минута (ВИДЕО)
Укусни слатки уштипци, посластица којој нећете моћи да одолите.
22. 01. 2025. у 15:30Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство
Будући да за његову припрему није потребно много скупих састојака, често је био избор наших бака, нарочито током хладних зимских дана. Познати су по својој лаганој и кремастој текстури, али и поступку припреме која не захтева много умећа нити времена.
22. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
СУПА СА БРОКОЛИЈЕМ И ПЕЧУРКАМА: Тако једноставна, а тако укусна (ВИДЕО)
Супе су једноставне за припрему, а у мору феноменалних рецепата, овај са броколијем и печуркама се издваја као један од најбољих.
22. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
22. 01. 2025. у 09:30Новости онлине
Коментари (1)