РЕЦЕПТ ЗА БЕЛУ ЧОРБУ КОЈУ ЋЕ ВАШИ УКУЋАНИ ОБОЖАВАТИ: Здрава је и преукусна, може вам заменити цео ручак
22. 08. 2023. у 12:00
БЕЛА чорба посебно прија у летњим данима.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
РУЧАК ЗА ДАНАС: Свињски медаљони у сосу од вина
Не зна се шта је укусније - месо или сос.
12. 10. 2024. у 09:00
РУЧАК КОЈИ СВИ ВОЛЕ: Најбољи рецепт за печено пиле, реш корица, а месо мекано и сочно
Уз овакво месо је довољна сезонска салата, а можете послужити и барени кромпир.
11. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
БЕЗ ЊЕГА СЛАВА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЂЕ: Ово је најбољи рецепт за жито са орасима
Постоје многе варијанте како се спрема славско жито, односно кољиво, делује наизглед да је све слично, али укус одваја једно славско жито са орасима од другог.
08. 11. 2024. у 09:30
РЕЦЕПТ ЗА ПИЦА КИФЛИЦЕ: Лаке за припрему, а још лакше се поједу
Нема ко овакве кифлице не би са ужитком смазао, зато засучите рукаве и уживајте у припреми.
08. 11. 2024. у 07:00
ПРЕУКУСНА САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ЈАЈА: Богатог је укуса, савршена за све прилике
Направите нешто другачију салату од цвекле која ће одушевити ваше госте.
07. 11. 2024. у 15:32
РАФАЕЛО ОД САМО ТРИ САСТОЈКА: Неодољиве куглице од кокоса
Рафаело куглице су идеалне за све прилике, а овај рецепт од само три састојка учиниће да их направите одмах.
07. 11. 2024. у 12:13
ДОМАЋА СУПА СА КНЕДЛАМА: Рецепт који греје душу
Супа јача имунитет и препоручује се да се једе најчешће током хладних дана, а када су у питању породични ручкови, не може се проћи без ње на менију.
07. 11. 2024. у 09:30
Коментари (1)