НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ ПИЛАВ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Гурмански оброк у коме ће сви уживати
22. 01. 2025. у 09:30
Пилав, или како га у турском и арапском свету зову пилаф, јесте јело од пиринча са месом или без њега. Оно што краси ово јело је једноставност, а опет има невероватно богатство укуса.
Повезане вести
РУЧАК ЗА ДАНАС: Пуњена гнезда од млевеног меса, гурмански оброк
Рецепт за пуњена гнезда са млевеним месом обориће вас с ногу, имаћете ручак као из ресторана.
19. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
Ручак који сви обожавају.
15. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
Пилетина са кикирикијем и пиринчем је лагано јело у азијском стилу, савршено уклопљених укуса.
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине
Најновије из рубрике
РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНЕ ПАДОБРАНЦЕ: Слаткиш који је обележио свачије детињство
Будући да за његову припрему није потребно много скупих састојака, често је био избор наших бака, нарочито током хладних зимских дана. Познати су по својој лаганој и кремастој текстури, али и поступку припреме која не захтева много умећа нити времена.
22. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
СУПА СА БРОКОЛИЈЕМ И ПЕЧУРКАМА: Тако једноставна, а тако укусна (ВИДЕО)
Супе су једноставне за припрему, а у мору феноменалних рецепата, овај са броколијем и печуркама се издваја као један од најбољих.
22. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
УЖИВАЈТЕ У УКУСНИМ СЛАНИМ ЗАЛОГАЈИМА: Направите домаћа баварска пецива
Најлепше баварско пециво без квасца спрема се лако и брзо – готово је очас посла, а толико је лепо да се једе без ичега. Припрема није компликована, али је процес јединствен и захтева пажњу како би се постигао савршен резултат.
22. 01. 2025. у 06:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)