Сазнајте како да направите нешто гурманскију верзију киселог купуса. Овог пута му, поред сувог меса, додајте сланину и шљиве.
Повезане вести
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу
ПОДВАРАК је једно од оних јела која евоцирају успомене на мирис и топлину дома. Као један од најпознатијих специјалитета српске кухиње, он савршено спаја једноставне састојке и богате укусе.
30. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
РОЛОВАНА ЋУРЕТИНА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Ручак који никога неће оставити равнодушним
Ролована ћуретина са сланином и сиром може да се сервира и хладна, али када је тек извадите из рерне, имаће хрскаву спољашњост, а сир ће да цури и учиниће је савршено сочном.
08. 10. 2024. у 12:39
ПАСТА СА СЛАНИНОМ И ТИКВИЦАМА: Лаган ручак који неће одузети пуно времена око припреме, а свима ће се допасти
Тестенина у сосу од тиквица коју сви воле.
20. 09. 2024. у 15:46
Најновије из рубрике
СОЧНЕ СВИЊСКЕ ШНИЦЛЕ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Рецепт који ће вас оборити са ногу
Свињске шницле у кремастом сосу од сенфа су једноставно јело готово за 15 минута, савршено за укусан ручак.
04. 12. 2024. у 09:00
ЈЕДНОСТАВНО СЕ ПРАВЕ: Уштипци са купусом, прави гурмански доручак
Уштипци са купусом се брзо праве, а врло су сезонски и ароматични.
04. 12. 2024. у 07:00
ПИЦА ШТАПИЋИ: Толико су укусни да ће сви тражити још (ВИДЕО)
Ако не знате шта да правите за брзу вечеру, овај рецепт је идеалан за вас.
03. 12. 2024. у 17:00
ПОСНИ НАМАЗ ОД ПОВРЋА И СЕНФА: Одмах ће вас освојити укусом
Предлажемо вам домаћу паштету од поврћа и сенфа посну на води, која ће вас купити на први залогај!
03. 12. 2024. у 15:00
ТОРТА НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ: Богата посластица која осваја срца (ВИДЕО)
Откријте рецепт за ову богату торту и уживајте у сваком залогају.
03. 12. 2024. у 13:00
Коментари (0)