СОЧНЕ ПИЛЕЋЕ ЋУФТИЦЕ: Брз и укусан рецепт
18. 10. 2024. у 16:00
Савршени ручак за сваку прилику.
Повезане вести
ДОМАЋИ МЛИНЦИ СА ПИЛЕТИНОМ: Рецепт за брзински ручак за целу породицу
Уколико их спремате на овакав начин, постаће ваше омиљено јело. Лако а преукусно.
11. 12. 2024. у 11:12
ШПАГЕТИ НА ТОСКАНСКИ НАЧИН С ПИЛЕЋИМ МЕСОМ: Лагано јело, богатог укуса
Ако волите италијанску кухињу, онда ће ова паста чији рецепт потиче из Тоскане да вас одушеви.
05. 12. 2024. у 12:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу
Грашак с пилетином у парадајз сосу је јело на кашику коме нико неће одолети.
11. 11. 2024. у 10:00
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
ПУТЕР ПОГАЧА ЗА СВЕТОГ ЈОВАНА: Украс сваке славске трпезе, а успева из првог покушаја
За Светог Јована послужите славску погачу која је невероватно мекана, а укус феноменалан. Оно што је чини толико меканом су јогурт и путер. Уживајте!
19. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
БРЗИНСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПЛАЗМА ТОРТУ: Предлажемо вам да пробате рецепт која успева буквално свима
За њену припрему ће вам бити потребно мање од сат времена, а супер је предлог ако вам је потребна торта за Светог Јована.
19. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
РУЧАК ЗА ДАНАС: Пуњена гнезда од млевеног меса, гурмански оброк
Рецепт за пуњена гнезда са млевеним месом обориће вас с ногу, имаћете ручак као из ресторана.
19. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
Направите за славу ове куглице са чварцима које се топе у устима.
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
СЛАТКА ГИБАНИЦА СА ОРАСИМА: Идеалан спој хрскавог и сочног који се лако прави
Оваква гибаница се лако припрема, а још лепша постаје када се уједине мириси свежег теста, печених ораха и топле шоље чаја. Уз сваки залогај, уживаћете у контрасту текстура – споља хрскава, а изнутра невероватно сочна и мекана.
18. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)