Уз овакво месо је довољна сезонска салата, а можете послужити и барени кромпир.
Повезане вести
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПРАВУ СРПСКУ САРМУ: Спремите је брзо и једноставно
Време је да се завије прва сармица која ће да нам донесе леп мирис зиме у кућу.
02. 11. 2024. у 09:50
Најновије из рубрике
ПИЦА ШТАПИЋИ: Толико су укусни да ће сви тражити још (ВИДЕО)
Ако не знате шта да правите за брзу вечеру, овај рецепт је идеалан за вас.
03. 12. 2024. у 17:00
ПОСНИ НАМАЗ ОД ПОВРЋА И СЕНФА: Одмах ће вас освојити укусом
Предлажемо вам домаћу паштету од поврћа и сенфа посну на води, која ће вас купити на први залогај!
03. 12. 2024. у 15:00
ТОРТА НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ: Богата посластица која осваја срца (ВИДЕО)
Откријте рецепт за ову богату торту и уживајте у сваком залогају.
03. 12. 2024. у 13:00
МАНАСТИРСКА, ПОСНА ПИТА НА ВОДИ: Сочна и сласна, за све прилике
Манастирска пита се спрема на води, односно на куваном парадајз-соку, фантастичног је укуса, сочна, пуна надева и што је најважније - без иједне капи уља.
03. 12. 2024. у 12:59
ПОСНА КРЕМ ЧОРБА: Здрава и једноставна за припрему
У току је пост, па је идеално време за једну посну чорбицу.
03. 12. 2024. у 11:00
Коментари (0)