КРОКЕТИ ОД КРОМПИРА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Хрскави споља и пуни фила, а одлични су и када се охладе
11. 09. 2024. у 14:33
Крокети од кромпира су увек сјајан начин да направите јело од једноставних састојака, а да притом буде савршено укусно.
Повезане вести
![ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана](/data/images/2024-04-30/478197_shutterstock-1552008509_kf.jpg?time=1732884917)
ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана
Исто вариво можете да направите и са слатким купусом.
29. 11. 2024. у 13:00
![ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље](/data/images/2024-03-14/462320_shutterstock-365690555_kf.jpg?time=1732412262)
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
Уживајте у неодољиво добром ручку!
24. 11. 2024. у 07:00
![ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема](/data/images/2024-11-15/545881_shutterstock-2435689045_kf.jpg?time=1731794848)
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
![МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети](/data/images/2024-04-26/476751_shutterstock-699754489_kf.jpg?time=1731411795)
МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети
Сочно месо и хрскава кожица која се лепи за прсте.
12. 11. 2024. у 12:00
Најновије из рубрике
![ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому](/data/images/2024-04-23/475667_shutterstock-773045590_kf.jpg?time=1739648933)
ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому
Умак од белог лука по турском рецепту је идеалан за гурмане, направите га за госте и дружења уз мало тостираног хлеба или чипса.
16. 02. 2025. у 15:00Jована Васић
![ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате](/data/images/2024-12-26/558500_shutterstock-498364975_kf.jpg?time=1739645608)
ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате
Принц салата је савршена као предјело, за свечану трпезу или за сваки дан.
16. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
![ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО) ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571399_373274-kolac-vajkrem_kf.jpg?time=1739190917)
ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за вајкрем колач који се топи у устима.
16. 02. 2025. у 12:00Новости онлине
![ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро](/data/images/2024-07-16/507565_359043-bela-pahuljica-ls_kf.jpg?time=1739645534)
ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро
Колач чоколадни сан се топи у устима и не мора да се пече.
16. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО) ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)](/data/images/2024-03-29/467438_shutterstock-1500188099_kf.jpg?time=1739645484)
ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Коментари (0)