ПРЕДЛОГ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК - СВИЊСКИ КОТЛЕТИ СА ПИРЕОМ ОД ПАСУЉА И ЈАБУКАМА: Мешавина слатког и сланог, а сос даје одличан баланс
12. 05. 2024. у 11:55
СВИЊСКИ котлети са пиреом од пасуља и јабукама је савршена комбинација свињетине, јабуке и жалфије, која је готова за само 30 минута.
Повезане вести
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ПРЕБРАНАЦ: Идеално јело за посну трпезу
Једноставан и проверен рецепт.
25. 11. 2024. у 07:00
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
ПОСНЕ БАНАНА КУГЛИЦЕ: Неодољива посластица од само три састојка
Феноменалне куглице обориће с ногу и оне који не воле слатко.
03. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
КАВУРМА: Јужњачки специјалитет који прави гурмани обожавају
Кавурма се највише спрема на југу Србије и представља врсту јела направљену од изнутрица.
03. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОСНИ ЧВАРЦИ: Не заостају за "оригиналом", праве се врло лако и изузетно су укусни
Чварци су једно од највољенијих предјела или додатака јелу, а добра вест је да постоји начин да их направите и у посној варијанти. Овај једноставан рецепт омогућава вам да уживате у правом зимском специјалитету на потпуно посан начин.
02. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
РОЛАТ СА ШУНКОМ: Савршено предјело за сваку прилику
Ролат са шунком брзо је и једноставно решење за укусно предјело, а уз лако прилагодљиво пуњење, савршен је за сваки укус.
02. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
КАПУЋИНО КОЦКЕ: Једноставан колач који се топи у устима (ВИДЕО)
Кремасте и укусне, а спремају се очас посла.
02. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
Коментари (0)