НАЈБОЉИ ОРИГИНАЛНИ ЋЕВАПИ: Рецепт више није тајна
06. 05. 2024. у 11:00
Уколико волите да једете ћевапе сигурно знате да они нису исти на сваком месту.
Повезане вести
ЋЕВАПИ ПЕЧЕНИ У РЕРНИ: Праве се без муке, а имају фантастичан укус због прелива
Ручак који сви обожавају.
15. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
РАСКОШНА ЧОКОЛАДНА ПОСЛАСТИЦА: Спартак торта, толико кремаста и сочна да се топи у устима (ВИДЕО)
Чоколадна Спартак торта је врло богата, одушевиће све за трпезом.
31. 01. 2025. у 11:00
УКУСАН РУЧАК КОЈИ ЋЕ И ДЕЦА ОБОЖАВАТИ: Лоптице од пире кромпира пуњене месом и сиром
Лоптице од пире кромпира пуњене месом и сиром су одлична идеја за ручак.
31. 01. 2025. у 09:00
ЛАКО СЕ ПРАВИ И ВЕОМА ЈЕ УКУСНА: Лажна пица од кромпира, са качкаваљем и парадајзом (ВИДЕО)
Кромпир са качкаваљем и парадајзом је као лажна пица, лако и брзо се прави и врло је укусан оброк.
31. 01. 2025. у 07:00
БАКИН РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕНУ СЛАВСКУ ТОРТУ: Незабораван укус ове домаће посластице распаметиће све госте
УЖИВАЈТЕ у савршено уравнотеженим укусима чоколаде и орашастих плодова – идеалним за посебне прилике и окупљања!
30. 01. 2025. у 16:25
БРЗО, ЛАКО И УКУСНО ЈЕЛО: Запечена пилетина са кромпиром, готова очас посла
Пилетина са кромпиром се прави јако брзо, врло је укусно јело и погодно уколико имате госте.
30. 01. 2025. у 11:00
Коментари (0)