НЕКАДА НАМ ТРЕБА НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ НА НАШОЈ ТРПЕЗИ: Пробајте укусан рикота намаз
27. 05. 2024. у 13:00
Рикота је врло специфичан и занимљив сир, а у великој је љубави са орасима и медом, као и већина сирева. Зато овом намазу неће бити ништа потребно осим хлеба, како би вам дочарао фантастичан спој укуса.
Повезане вести
![ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство](/data/images/2025-02-08/571133_shutterstock-1930104758_kf.jpg?time=1739047208)
ЛЕПИЊЕ ПО РУСКОМ РЕЦЕПТУ: Уз кромпир и сир добијате савршенство
Када једном пробате руске лепиње пуњене кромпиром и сиром, стално ћете их правити.
09. 02. 2025. у 09:00
![РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СИР КОЈИ ЈЕ ПОСТАН И БЕЗ ЛАКТОЗЕ: Ово је здрава, веганска алтернатива класичном сиру, а уз то је и преукусан РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СИР КОЈИ ЈЕ ПОСТАН И БЕЗ ЛАКТОЗЕ: Ово је здрава, веганска алтернатива класичном сиру, а уз то је и преукусан](/data/images/2024-12-04/551941_shutterstock-2490164565_kf.jpg?time=1733489914)
РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СИР КОЈИ ЈЕ ПОСТАН И БЕЗ ЛАКТОЗЕ: Ово је здрава, веганска алтернатива класичном сиру, а уз то је и преукусан
За све љубитеље сира који се суочавају с изазовом поста или интолеранције на лактозу, биљни сир од индијских ораха може бити савршено решење. Овај сир не само да је укусан, већ је и изузетно кремаст и лако се припрема код куће.
06. 12. 2024. у 13:00
![ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин](/data/images/2024-02-01/448806_shutterstock-2282808125_kf.jpg?time=1732778060)
ХРСКАВИ БРУСКЕТИ ГОТОВИ ЗА 10 МИНУТА: Искористите стари хлеб на најбољи начин
Ако трагате за рецептом који ће вам помоћи да за кратко време имате одличан оброк на трпези, онда пробајте са брускетима.
28. 11. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
![ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому](/data/images/2024-04-23/475667_shutterstock-773045590_kf.jpg?time=1739648933)
ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому
Умак од белог лука по турском рецепту је идеалан за гурмане, направите га за госте и дружења уз мало тостираног хлеба или чипса.
16. 02. 2025. у 15:00Jована Васић
![ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате](/data/images/2024-12-26/558500_shutterstock-498364975_kf.jpg?time=1739645608)
ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате
Принц салата је савршена као предјело, за свечану трпезу или за сваки дан.
16. 02. 2025. у 13:00Јована Васић
![ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО) ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571399_373274-kolac-vajkrem_kf.jpg?time=1739190917)
ВАЈКРЕМ КОЛАЧ: Нема кремастијег и укуснијег, топи се у устима (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за вајкрем колач који се топи у устима.
16. 02. 2025. у 12:00Новости онлине
![ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро](/data/images/2024-07-16/507565_359043-bela-pahuljica-ls_kf.jpg?time=1739645534)
ЧОКОЛАДНИ САН: Рецепт за фантастичан колач који је толико сочан да неће дочекати јутро
Колач чоколадни сан се топи у устима и не мора да се пече.
16. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО) ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)](/data/images/2024-03-29/467438_shutterstock-1500188099_kf.jpg?time=1739645484)
ЈУНЕЋИ РИБИЋ У САФТУ ОД СЕНФА: Ручак неодољивог укуса (ВИДЕО)
Када пожелите да спремите ручак који оставља без даха, спремите баш овај. Сва јела спремљена од рибића ћете памтити због неодољивог укуса, а месо ће се дословно лепити за прсте.
16. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Коментари (0)