СОЧНЕ, УКУСНЕ И - ПОСНЕ: Пробајте лазање са спанаћем и шампињонима
01. 04. 2024. у 07:00
ПОСНЕ лазање са спанаћем и шампињонима праве се са посним корама и посним бешамел сосом.
Повезане вести
ПОСНА СЛАНА ТОРТА: Различити слојеви и богати укуси никога не остављају равнодушним
ПОЧЕО је пост и посне славе нам "куцају на врата", па је то и више него савршена прилика да припремите ову посластицу на постан начин.
30. 11. 2024. у 07:00
НИКОЉДАНСКА ПОСНА САЛАТА ОБАВЕЗНА ЈЕ НА СЛАВСКОЈ ТРПЕЗИ: Може вам послужити као предјело, или укусан оброк
Свети Никола је једна од највећих слава на нашим просторима, тако да они који је не славе обично иду у госте код неког ко слави.
16. 12. 2024. у 11:00
СЛАНА ПОСНА БАЈАДЕРА: Декоративно, укусно и хладно предјело, идеално за Светог Николу (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну слану бајадеру која се спрема очас посла.
18. 12. 2024. у 09:00
ПОСНА ПИТА СА ПЕЧУРКАМА: Брзо се припрема и гарантује савршен укус
Ако тражите једноставан и укусан рецепт за посни оброк, ова пита са печуркама је прави избор. Комбинација хрскавих кора и богатог надева од печурака чини је идеалном за ручак, вечеру или послужење гостима.
18. 12. 2024. у 07:00
МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике
ФЕНОМЕНАЛНА ЧУПАВАЦ ТОРТА: Кремаста, сочна, не пече се и прави очас посла (ВИДЕО)
Непечена кремаста посластица са најједноставнијом припремом на свету.
22. 12. 2024. у 15:00
СЛАСНА, А ПОСНА: Пита са купусом и празилуком
Има само три састојка и прави се веома брзо.
22. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Бегова чорба, свака кашика крепи тело и греје душу
Бегова чорба је пуна поврћа и меса, незаобилазно је предјело сваког доброг ручка.
22. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00
ДОМАЋЕ КИФЛИЦЕ СА ВИРШЛАМА: Доручак готов за час, а кифлице никад меканије
Тесто се лако припрема, а можете га чувати и пар дана у фрижидеру. Од једне мере овог теста добићете 12 кифлица.
22. 12. 2024. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)