ЦЕПКАНИ свињски врат, па још обложен сосом, просто прсте да полижете.
Повезане вести
ХРСКАВО И СОЧНО, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Пилеће бело месо пуњено сиром и мајчином душицом, савршено за недељни ручак
НЕДЕЉА је дан када је обично породица на окупу, па је то идеална прилика да се за ручак спреми нешто посебно укусно.
20. 10. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
БОМБИЦЕ КАО ИЗ БОМБОЊЕРЕ: Фантастичан слаткиш од кестен пиреа и кекса, брзо се спрема, а укус је божанствен
Направите ову чоколадну посластицу за неколико минута.
24. 11. 2024. у 13:00
САВРШЕН РУЧАК МОЖЕ И БЕЗ МЕСА: Преукусне веганске лазање
Пробајте лазању са преукусним филом који ће вам постати омиљен.
24. 11. 2024. у 10:00
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
Уживајте у неодољиво добром ручку!
24. 11. 2024. у 07:00
КРЕМАСТА, СОЧНА, А СПРЕМА СЕ ОЧАС ПОСЛА: Брза кекс торта, нећете моћи да јој одолите (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за брзу кекс торту, која се спрема очас посла.
23. 11. 2024. у 13:00
НАЈУКУСНИЈИ ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Уживаћете у сваком залогају овог јела (ВИДЕО)
Роловани пилећи филе са сиром и парадајзом се пече у сосу од парадајз пасте и павлаке, врло је атрактиван, попут јела из ресторана.
23. 11. 2024. у 10:00
Коментари (0)