ДОДАЈТЕ САМО ЈЕДАН САСТОЈАК И УЖИВАЈТЕ У РУЧКУ: Нема више надимања од пасуља!
07. 03. 2024. у 13:30
ПРОБАЈТЕ - додајте само једно.
Повезане вести
БОГАТОГ УКУСА И СОЧАН: Као у Грчкој - запечени пасуљ са парадајзом, блитвом и ориганом, ручак на мало другачији начин
ЗАПЕЧЕНИ пасуљ се на грчки начин прави са парадајзом, блитвом и ориганом, те је врло богатог укуса и сочан.
01. 11. 2024. у 09:00
Најновије из рубрике
МАРИНАДА ОД ПЕРШУНА И БЕЛОГ ЛУКА: Направите брзо и лако најбољи прелив за рибу
Правите рибљи специјалитет и треба вам прелив? Притом тај дан постите? Онда је овај једноставан прелив решење за вас.
23. 12. 2024. у 16:54Новости онлине
САЛАТА КОЈУ СВИ ВОЛЕ И ТРАЖЕ ЈОШ: Салата са краставцима и црвеним луком
Салата са краставцима и црвеним луком је реска и освежавајућа, може да се једе уз главно јело.
23. 12. 2024. у 14:08Новости онлине
ПРИЗРЕНСКО ТЕСПИШТЕ: Традиционални посни колач са Косова (ВИДЕО)
Посни колач који се прави лакше од баклаве, одушевићете се укусом, а у дом доноси мирис традиције.
23. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
Пилетина са кикирикијем и пиринчем је лагано јело у азијском стилу, савршено уклопљених укуса.
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине
КРЕМАСТИ ПИЛЕЋИ ГУЛАШ: Савршен ручак за целу породицу
Пилећи гулаш препун поврћа, зачињен је и допуњен павлаком за кување. Обавезно пробајте овај рецепт за прављење пилећег гулаша ако нисте до сада имали прилику да пробате.
23. 12. 2024. у 11:00
Коментари (0)