БИЉКЕ ИЗ ВАШЕ КУХИЊЕ КОЈЕ СУ ВИШЕ ОД ЗАЧИНА: Босиљак за јаче кости, жалфија против упала
21. 10. 2024. у 07:15
МНОГИ зачини које користите да обогатите своја јела заправо су благотворне биљке које се могу употребити на разне начине.
Повезане вести
![ЗА ЗДРАВЉЕ, АЛИ И БОЉЕ РАСПОЛОЖЕЊЕ: Лековити рузмарин - Ублажава реуму, природан је антибиотик и борац против кандиде ЗА ЗДРАВЉЕ, АЛИ И БОЉЕ РАСПОЛОЖЕЊЕ: Лековити рузмарин - Ублажава реуму, природан је антибиотик и борац против кандиде](/data/images/2024-12-09/553511_shutterstock-2003131160_kf.jpg?time=1734419381)
ЗА ЗДРАВЉЕ, АЛИ И БОЉЕ РАСПОЛОЖЕЊЕ: Лековити рузмарин - Ублажава реуму, природан је антибиотик и борац против кандиде
У ЗИМСКИМ данима чај од ароматичног рузмарина може да буде од велике помоћи и за здравље и за расположење.
17. 12. 2024. у 07:00
Најновије из рубрике
![КАКО СЕ РЕШИТИ НАОЧАРА И СОЧИВА? Широке зенице и крива рожњача препреке за скидање диоптрије КАКО СЕ РЕШИТИ НАОЧАРА И СОЧИВА? Широке зенице и крива рожњача препреке за скидање диоптрије](/data/images/2022-11-23/289958_shutterstock-1565916838_kf.jpg?time=1739680621)
КАКО СЕ РЕШИТИ НАОЧАРА И СОЧИВА? Широке зенице и крива рожњача препреке за скидање диоптрије
ХИРУРШКО уклањање диоптрије за многе је начин да се трајно или за дуже време реше наочара и сочива.
16. 02. 2025. у 07:00
![УПОЗОРЕЊЕ СТРУЧЊАКА: Ризик обољевања од карцинома расте са годинама, ево када је најризичније УПОЗОРЕЊЕ СТРУЧЊАКА: Ризик обољевања од карцинома расте са годинама, ево када је најризичније](/data/images/2025-02-12/572104_shutterstock-2506585825_kf.jpg?time=1739680758)
УПОЗОРЕЊЕ СТРУЧЊАКА: Ризик обољевања од карцинома расте са годинама, ево када је најризичније
ПРЕМА америчком Националном институту за канцер, просечне године за прво појављивање рака су 66, док је више од половине свих нових случајева канцера у Великој Британији код особа од 70 година и старијих. Многи су разлози за то.
16. 02. 2025. у 06:30
![ГИХТ, ОТКРИВЕН ГЛАВНИ ФАКТОР НАСТАНКА: Ово су детаљи... ГИХТ, ОТКРИВЕН ГЛАВНИ ФАКТОР НАСТАНКА: Ово су детаљи...](/data/images/2025-02-15/573181_shutterstock-2375096813_kf.jpg?time=1739646418)
ГИХТ, ОТКРИВЕН ГЛАВНИ ФАКТОР НАСТАНКА: Ово су детаљи...
ДО САДА се сматрало да су масна храна и алкохол главни окидачи за развој гихта, али велико истраживање открива да један фактор има највећу улогу у настанку ове болести.
15. 02. 2025. у 20:06
![Није свеједно који чај пијете Није свеједно који чај пијете](/data/images/2025-02-15/572917_shutterstock-1442439833_kf.jpg?time=1739592439)
Није свеједно који чај пијете
ИАКО многи посегну за шољом чаја тек када их мучи прехлада, чињеница је да би га требало конзумирати чешће, готово свакодневно јер има многе добробити. Када се пије топао он умирује и организам и психу, а у зависности од биљке која је преливена врелом водом има и своја лековита својства.
15. 02. 2025. у 07:00
![НАУЧНО ОТКРИЋЕ: Разлози биолошког старења можда нису они који смо мислили НАУЧНО ОТКРИЋЕ: Разлози биолошког старења можда нису они који смо мислили](/data/images/2023-10-13/408533_face-1987212-640_kf.jpg?time=1739571761)
НАУЧНО ОТКРИЋЕ: Разлози биолошког старења можда нису они који смо мислили
НАУЧНИЦИ често користе „епигенетске сатове“ ради мерења биолошког старења, али шта покреће те сатове није потпуно схваћено.
15. 02. 2025. у 00:11
Коментари (0)