DOMAĆI TIP: Kada se sastanu Vojvodina i Čukarički, podela bodova je najrealnija opcija

V.M.

08. 05. 2024. u 09:30

U 34. kolu Superlige Srbije fudbaleri Vojvodine će na ''Karađorđu'' ugostiti direktnog rivala u borbi za mesta koja vode u Evropu, ekipu Čukaričkog (18.00).

ДОМАЋИ ТИП: Када се састану Војводина и Чукарички, подела бодова је најреалнија опција

FOTO: FK Crvena zvezda

Veoma se zanimljiva bitka vodi za mesta koja vode u Evropu u Superligi, a među glavnim akterima su Vojvodina i Čukarički. Trenutno će prva četiri na tabeli igrati u Evropi, a današnji rivali su peti, odnosno šesti sa po 54 sakupljena boda, što je pet manje od četvrtoplasiranog Radničkog 1923.

Iako je Čukarički ispred na tabeli, u boljoj poziciji je Vojvodina jer pored prvenstva ona će krajem meseca igrati u finalu Kupa, gde eventualnom pobedom može da obezbedi kvalifikacije za Ligu Evrope.

Što se tiče forme pred ovaj meč, ''brđani'' se nalaze u seriji od dve vezane pobede, savladali su Mladost, odnosno Napredak, tako da danas imaju priliku da ostvare ligaški ''het-trik''.

Sa druge strane, atmosfera u Vojvodini je na visokom nivou jer je ''stara dama'' u prošlom kolu odnela velika tri boda iz prestonice, savladaši Partizan pogotkom Njegoša Petrovića u poslednjim trenucima meča (3:2).

Ono što je posebno zanimljivo je da su se Čuka i Voša sastajali tri puta ove sezone i može se reći da su odigrali tri remija, jer su dva puta odigrali nerešeno u prvenstvu, dok je Vojvodina posle 1:1 nakon 90 minuta u četvrtfinalu kupa obezbedila plasman u finale boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Odlučili smo da verujemo u tradiciju, pa tipujemo novi ''iks'' na ''Karađorđu''.

NAŠ TIP: |XxX (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!