PREDAT SA REMONTA DRUGI DIZEL MOTORNI VOZ: Nastavak uspešne saradnje između Srbijavoza i Želvoza

Novosti online

19. 04. 2024. u 13:14

Višegodišnja saradnja na polju remonta voznih sredstava koje Srbijavoz ima u posedu i dalje se razvija i nastavlja. Ova saradnja podrazumeva ispunjavanje svih zahteva Srbijavoza na polju bezbednosti saobraćaja kao i primenu novih rešenja i supstituciju postojećih kako bi se produžio eksploatacioni vek postojećih voznih sredstava.

ПРЕДАТ СА РЕМОНТА ДРУГИ ДИЗЕЛ МОТОРНИ ВОЗ: Наставак успешне сарадње између Србијавоза и Желвоза

Foto: Novosti

Danas, 19. 4. 2024. godine, predat je sa remonta drugi dizel motorni voz serije 710 koji Srbijavoz koristi za prevoz putnika na prugama koje nisu elektroficirane od ukupno četiri na kojima Želvoz vrši reviziju po jednom od Ugovora koje imamo sa Srbijavozom.

Takođe sarađujemo i u revizijama i u održavanju elektromotornih vozova serije 412/416 koje trenutno koristi Srbijavoz. Osim održavanja nadamo se da će nam Srbijavoz dati poverenje i u projektovanju i u rekonstrukciji, a tiče se primene novih tehničkih rešenja i rekonstrukcije pogonskih elemenata na dizel motornom vozu serije 711. Ovo će za Želvoz predstavljati novo poglavlje do sad uspešne saradnje i na obostrano zadovoljstvo.

Foto: Novosti

Očekuju nas novi izazovi u poslovanju i razvoju za koje smo spremni i osposobljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu