DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 3. MAJ: Blizanci pod stresom, Vagu očekuje uvećanje zarade, Vodolija upoznaje zanimljivu osobu

Astrolog Marina Jungić Milošević

02. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam Mesec u Ribama donosi za petak 3. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 3. МАЈ: Близанци под стресом, Вагу очекује увећање зараде, Водолија упознаје занимљиву особу

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama čini vas nervoznijim i rasejanijim, jer pokušavate da sve obaveze završite na vreme. Voljena osoba vam pruža podršku u vezi sa jednom poslovnom odlukom. Slobodnim Ovnovima se udvara zauzeta osoba.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec tranzitira preko Saturna u Ribama što podstiče vašu ambiciju ukoliko se bavite nekim alternativnim vidom lečenja, farmacijom, arheologijom, trgovinom antikvitetima. Oslonite se na jednog Raka. Ljubavni partner želi da vas prijatno iznenadi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Saturna u astrološkom polju karijere čini vas podložnijim stresu, ali ne bi trebalo da brinete jer ćete imati pomoć sa svih strana. Emotivni partner je sklon preterivanju i dramatizovanju nekih situacija.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec tranzitira preko Saturna donoseći vam zaradu preko saradnje sa osobama iz inostranstva i putovanja. Slobodnim Rakovima smeši se susret sa atraktivnom osobom koja će ih očarati na prvi pogled. Oprez u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa konjunkcijom Meseca i Saturna u polju finansija ali i rizika, zarada koju očekujete može biti nešto manja. Slobodni Lavovi, na proslavi ili rođendanu, mogu da upoznaju šarmantnu Vagu ili harizmatičnog Strelca. Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mada je Mesec blizu Saturna u polju partnerstva, što obično donosi probleme i u ljubavi i na poslu, sada imate veliku podršku jednog Bika ali i Riba. Vaša tolerancija prema saradnicima kao da nema granice. Glavobolja.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca, vladaoca vaše karijere, preko Saturna, pod uticajem mnoštva planeta iz Bika, najavljuje uvećanje zarade preko nekretnina, građevinarstva, organske proizvodnje, poslova u vezi s lepotom i negom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija i raspoloženja, tranzitira preko Saturna u kući ljubavi, pod uplivom četiri planete iz Bika, donoseći vam susret ili kontakt sa starom simpatijom. Mlađi članovi porodice očekuju da im posvetite više pažnje.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Saturna, koji upravljaju vašim i partnerovim finansijama, podstiče vaše ambicije u vezi sa porodičnim biznisom. Susret sa osobom koja često putuje ili živi u inostranstv. Promenite način ishrane.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Preko vašeg vladaoca Saturna tranzitira Mesec što povoljno utiče na Jarčeve koji se bave pisanjem, intelektualnim i poslovima koji podrazumevaju česta putovanja. Pazite da neka vaša poruka ne ode na pogrešnu adresu. Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mada prelazak Meseca preko vašeg suvladaoca Saturna usporava realizaciju poslova, očekuje vas uvećanje prihoda sa više strana. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju nekoga preko interneta, na putu ili predavanju. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec blizu Saturna u vašem znaku pravi dobar aspekt sa četiri planete u Biku, među kojima je i vaš suvladalac Jupiter, što vam donosi novac preko stranaca. Zauzete Ribe očekuje susret sa nekim o kome već duže vreme maštaju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)