VUJOVIĆ: Napad na decu je najpodmukliji, ali i najopasniji način političke borbe

Novosti online

27. 06. 2024. u 18:07

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović najoštrije je osudila naslovnu stranu jednog tajkunskog medija, na kojoj se po ko zna koji put brutalno napadaju članovi porodice predsednika Republike Aleksandra Vučića.

ВУЈОВИЋ: Напад на децу је најподмуклији, али и најопаснији начин политичке борбе

Foto: Novosti

- Prljava kampanja koju danima neumorno vode protiv sina predsednika države mora momentalno da se zaustavi, a zagovornici takve podle kampanje treba da snose moralnu i pravnu odgovornost. Danilo Vučić, kao i svaki drugi građanin naše zemlje, ima pravo da bodri reprezentaciju Srbije i to niko ne može da mu uskrati. 

Uporni napadi i progon ovog mladića, koji nikako ne učestvuje u javnom životu, jasan su proizvod višegodišnje dehumanizacije predsednika Srbije i njegove porodice.

Nažalost, odavno smo navikli da se nalogodavci tajkunskim medijima, u odsustvu političkih ideja, i nemoćni da ospore sve rezultate Aleksandra Vučića i svega što je uradio za Srbiju, na prljav način obračunavaju sa njegovom porodicom.

Napad na decu je najpodmukliji, ali i najopasniji način političke borbe u kojoj se ne preza ni od toga da se porodici protivnika stavlja meta na čelo.

Ovakav vid političke borbe nije zabeležen u novijoj srpskoj istoriji, a danas imamo slučaj da se opozicija isključivo služi lažima, obmanama, pretnjama i zastrašivanjima političkih protivnika, kukavički provirujući ispod šinjela njihovih stranih mentora - navodi Irena Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO