"PREVIŠE LAKO PRIMAMO GOLOVE": Trener "ahcena" otkrio kladioničarima na šta da se klade kad igra njegova ekipa

O. M.

21. 09. 2024. u 12:37

UNION BERLIN dočekuje ekipu Hofenhajma u petom kolu nemačke Bundeslige.

ПРЕВИШЕ ЛАКО ПРИМАМО ГОЛОВЕ: Тренер ахцена открио кладионичарима на шта да се кладе кад игра његова екипа

Foto: Profimedia

Kao jedna od pet ekipa koje još nisu doživele poraz u Bundesligi ove sezone, Union Berlin nije mogao da traži mnogo bolji početak sezone.

Pobeda kod kuće nad novajlijom Sent Paulijem, dva remija u gostima, prilično respektabilna s obzirom na imena rivala - učesnika Lige šampiona Lajpcig i Majnca koji retko ispušta bodove na svom bunjištu, kao i lagano obavljen posao u prvom kolu Kupa, sve to uz samo jedan primljen gol, govore da se "gvozdeni" posle jedne loše sezone vraćaju u vrh nemačkog fudbala.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Doduše, trebalo bi da se malo poradi na ozbiljnosti u završnici napada, jer Union je do sada pokazao više slabosti u ovom segmentu igre, kao i pomalo neatraktivnu iru sveobuhvatno.

S druge strane, ne može se reći da je Hofenhajmov početak sezone bio dosadan, pošto je na njihova tri ligaška meča viđeno čak 14 golova, a računajući i Kup, 19 golova na četiri utakmice ili skoro pet po utakmici.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Istina, više su primili, devet u prvenstvu i 11 ukupno, ali činjenica je da su ljubitelji fudbala imali šta da vide na mečevima Hofenhajma.

Četiri gola primili su u prošlom kolu od šampiona Bajera iz Leverkuzena, posle čega je i trener Pelegrino Mataraco priznao da ekipa previše lako prima golove.

Da je to tako pokazuje i statistika - Hofenhajm je primio dva ili više golova na 11 od poslednjih 12 gostovanja, pa je to prilika i za napad Union Berlina da se konačno "raspuca".

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!