POČINJE 48. IZDANJE KOPA AMERIKE: Mesi za het-trik

Novosti online

20. 06. 2024. u 11:16

o Branioci trofeja Argentinci na otvaranju protiv Kanađana

ПОЧИЊЕ 48. ИЗДАЊЕ КОПА АМЕРИКЕ: Меси за хет-трик

muslera

Sve do leta 2021. Lionel Mesi nije imao nijedan reprezentativni trofej u džepu, ali je osvajanjem Kopa Amerike pre tri godine, krenulo vreme čuda za čarobnjaka iz Rosarija i Argentince. Usledilo je potom i dizanje „boginje“ u Kataru, a od noći između petka i subote kreće pohod Mesija i društva na novi trofej Kopa Amerike (od 20. juna do 14. jula) i svojevrstan het-trik u međunarodnom fudbalu. „Gaučosi“ kao aktuelni vladari prvenstvo Južne Amerike otvaraju okršajem sa Kanadom u petak kasno u noć (2.00).

Kao i 2016, na predstojećem turniru Kopa Amerika, biće priključeno i šest selekcija iz centralnog dela kontinenta (Kanada, Jamajka, SAD, Meksiko, Panama, Kostarika), a turnir će se održati u 14 gradova širom Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, Argentincima će najveća pretnja kao i do sada biti iz komšiluka, budući da Brazilci svim silama žele da prekinu dominaciju „gaučosa“ na tlu Južne Amerike. Nezgodan protivnik svima biće i Urugvaj, kao i Kolumbija dok će iz prikrajka vrebati SAD i Meksiko. Kada je u pitanju prvo kolo, Argentina će prvi put u istoriji igrati zvaničan meč protiv Kanađana. Brazilce čekaju Kostarikanci koje su dobili u svih pet zvaničnih utakmica, neretko i ubedljivim rezultatom, a lak posao čeka i Urugvajce protiv Paname. Na osnovu tradicije, u prvom kolu, oseka golova bi mogla da bude prisutna na susretu Kolumbije i Venecuele. Više od dva pogotka na susretima ove dve selekcije, palo je davne 2017.

KVOTE ZA TROFEJ

Argentina 2,75

Brazil 3,20

Urugvaj 5,90

Kolumbija 12,00

SAD 13,00

PRVO KOLO - NAŠ PREDLOG

21.6. (2.00): Argentina – Kanada 1&GG

22.6. (2.00): Peru – Čile  GG

23.6. (00.00) Ekvador – Venecuela 0-2

(3.00): Meksiko – Jamajka  1

24.6. (00.00): SAD – Bolivija 1

(3.00) Urugvaj – Panama 2-3

25.6. (00.00): Kolumbija – Paragvaj  3+

(3.00): Brazil – Kostarika 1-1

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?