"NEMANJA, VELIKA TI JE PLATA NA NEBU"! Hrvatski političar javno podržao "grešnog" Srbina

Novosti online

23. 09. 2024. u 12:15

Jedan od najboljih srpskih džudista Nemanja Majdov dobio je žestoku kaznu od strane Međunarodne džudo federacije nakon što se sa tri prsta prekrstio, a njemu je u odbranu stao hrvatski političar i član parlamenta Marin Miletić.

НЕМАЊА, ВЕЛИКА ТИ ЈЕ ПЛАТА НА НЕБУ! Хрватски политичар јавно подржао грешног Србина

Foto: Profimedia, Jutjub printskrin/VIJESTI SRPSKE 2

On je istakao da je to velika sramota za Savez i da nikakva kazna nikada ne bi smela da se desi za jedno tako delo.

- Nemanja Majdov, srpski atletičar, vrhunski džudista, prekrstio se pred takmičenje na Olimpijadi i sada mu je Međunarodna federacija njegovog sporta zabranila svaki nastup narednih pet meseci da se takmiči, jer se čovek prekrstio, verovali ili ne, pa SF totalno ludilo. Demokratija oko nas zabranila je čoveka dalekim takmičenjima, ali on je čvrst i kaže da se nikada neće odreći Hrista, da je Hristos njegov bog i da sve duguje Hristu za sve u svom životu. Bravo Nemanja, veliki palac gore, pozdrav iz Hrvatske od zastupnika u Hrvatskom saboru. Želim vam sve najbolje u životu i želim vam obilje blagoslova i želim da u Hrvatskoj i Srbiji, u celoj Evropi ima tako hrabrih sportista, muškaraca, muževa i očeva koji su spremni da svedoče Hrista bez obzira na posledice. Svaka čast, velika ti je plata na nebu - rekao je Marin Miletić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsećanja radi, Majdov se prekrstio pre borbe sa Teodorisom Celidisom i time prekršio Etički kodeks Međunarodne džudo federacije. Tada je dobio upozorenje da bi mogao da bude sankcionisan – a onda je došla i kazna.

Srpskom borcu izrečena je petomesečna suspenzija, što znači da u tom periodu neće moći da učestvuje ni na jednom turniru, kampu ili pripremama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)