NAJJAČI TIM ZA PARIZ: Selektor odbojkaša Igor Kolaković saopštio spisak igrača koji će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu

S. K.

09. 07. 2024. u 11:52

PRELOMIO je i selektor odbojkaša Igor Kolaković. Kormilar Srbije na Olimpijske igre vodiće najiskusnije igrače koji su poneli najveći teret u Ligi nacija, u kojoj je izvađena karta za Pariz.

НАЈЈАЧИ ТИМ ЗА ПАРИЗ: Селектор одбојкаша Игор Колаковић саопштио списак играча који ће играти на Олимпијским играма у Паризу

Foto: Profimedia

Na spisku su: Vuk Todorović, Nikola Jovović (tehničari), Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić (korektori), Milorad Kapur (libero), Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Aleksandar Nedeljković (blokeri), Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić (primači). Rezerva je bloker Nemanja Mašulović. Iz ekipe koja je igrala VNL prekobrojan je najmlađi, libero Vukašin Ristić.

"Orlovi" su trenutno na pripremama u Vrnjačkoj Banji, a u Parizu u grupi A 28. jula (17.00) startuju protiv Francuske. U drugom kolu, 30. jula (17.00) igraju sa Slovenijom, a u trećem, 3. avgusta (21.00) sa Kanadom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

U B grupu su Poljska, Egipat, Brazil i Italija, a u C Japan, Nemačka, Argentina i SAD.

Prve dve selekcije iz svake grupe i dve najbolje trećeplasirane plasiraće se među osam. Tada će se formirati tabele (pobednici grupa od 1. do 3. mesta), drugoplasirani (od 4. do 6.) i dve trećeplasirane selekcije (7. i 8.) na osnovu koje će se odrediti četvrtfinalni parovi. Četvrtfinale je 5. avgusta, polufinale 7, meč za bronzu 9, a finale 10. avgusta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ANKETA NOVOSTI Da li Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić zaslužuju novi Piksijev poziv?