HERCEG NOVI SLAVI: Čestitke Đokoviću i Mikecu

V.V.

06. 08. 2024. u 14:08

Herceg Novi, Evropski grad sporta 2024. i grad olimpijaca, proslavlja zlatne olimpijske medalje Novaka Đokovića, počasnog građanina Herceg Novog i strelca Damira Mikeca, koji je svojevremeno živeo u ovom gradu.

ХЕРЦЕГ НОВИ СЛАВИ: Честитке Ђоковићу и  Микецу

Foto: M.Samardžić/OK Srbije

Najprestižnije sportsko odličje najboljem sportisti sveta, reprezentativcu Srbije, Novaku Đokoviću, čestitao je predsednik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić.

– Kao i bezbroj puta do sada, pokazali ste kako se postaje najbolji na svetu, a sve to još jednom dokazali pobedom na Olimpijskim igrama u Parizu. Medalja nije samo pobeda, ona je zbir svih ljudskih vrednosti i vrlina koje poštujete, a kojima, kao najbolji primer čovečnosti, učite mlade generacije. Herceg Novi je i u nedelju bio uz Vas bodreći Vas pred malim ekranima u domovima, na plažama, u baštama kafića… Sa Vama delimo radost novog sportskog uspeha i ponosimo se što ste ovaj olimpijski grad na ulazu u Boku birali kao svoju porodičnu i radnu oazu, a sve nas učinili svojim sugrađanima. Vidimo se u Herceg Novom u koji ste dobrodošli kao u svoj dom – istakao je predsednik Katić.

Plejadi olimpijaca koji su potekli ili deo života proveli u Herceg Novom pripada i zlatni olimpijac, strelac reprezentacije Srbije, Damir Mikec kojem je takođe upućena čestitka povodom osvajanja medalje u Parizu.

– Nova medalja krunisala je Vaš trud, odricanje i istrajnost. Uz čestitku, upućujem Vam zahvalnost što ne zaboravljate trenutke detinjstva koje ste proveli u Herceg Novom i pominjući ovaj grad doprinosite njegovoj promociji, a sve nas činite ponosnim što smo deo iste zajednice! Herceg Novi Vas čeka kao i u svim godinama do sada, istakao je predsednik Katić.

Podsetićemo, Herceg Novi i ove godine zauzima vodeće mesto po broju olimpijaca u odnosu na broj stanovnika, bez obzira pod kojom zastavom igraju, dok u crnogorskoj selekciji sportisti i sportski radnici iz Herceg Novog čine ubedljivu većinu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)