OVO JE ČEKAO CEO SVET! Lepa Špankinja naterala Novaka Đokovića da joj otkrije ekskluzivu

Novosti online

23. 04. 2024. u 09:06

Fudbalerka sredine terena reprezentacije Španije, pobednica Svetskog prvenstva Aitana Bonmati proglašena je za sportistkinju godine, dok je Novak Đoković iz Srbije u muškoj kategoriji osvojio najveće priznanje na dodeli Laureus nagrada.

ОВО ЈЕ ЧЕКАО ЦЕО СВЕТ! Лепа Шпанкиња натерала Новака Ђоковића да јој открије ексклузиву

FOTO: Tanjug/AP

A neposredno pre dodele Nole se sreo sa Špankinjom, kojoj je dodelio Zlatnu loptu pre nekoliko meseci. Bonmati je zastala da popriča sa Đokovićem na crvenom tepihu i tom prilikom postavila mu je pitanje, na čiji je odgovor čekao ceo svet.

Naime, Đoković joj je otkrio da će igrati na mastersu u Rimu koji će početi 8. i trajati do 19. maja. To će mu biti poslednja priprema pred Rolan Garos, na turniru gde juri svoju treću grend slem titulu u Parizu.

Inače, sedmostruki šampion u Superbolu Tom Brejdi uručio je Đokoviću petu nagradu Laureus, nakon što je najbolje rangirani teniser u 2023. godini izjednačio rekord Margaret Kort od 24 grend slem titule osvojivši Ju-Es open prošlog septembra, prenosi Rojters.

Đoković je učestvovao u sva četiri velika finala 2023. godine, pobedivši i na Otvorenom prvenstvu Australije i Francuske, a bio je vicešampion Vimbldona.

Bonmati je učvrstila svoju poziciju u vrhu ženskog fudbala osvajanjem Zlatne lopte i titule MVP-ja na Svetskom prvenstvu, među ostalim dostignućima.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)