KREĆE NOVA ERA U PARTIZANU: Albert Nađ debituje na klupi protiv Vojvodine

V.M.

02. 05. 2024. u 09:38

''CRNO-BELI'' su se odlučili za novu promenu trenera, a novopečeni šef struke Alber Nađ će danas debitovati u ulozi prvog trenera protiv Vojvodine (16:55).

КРЕЋЕ НОВА ЕРА У ПАРТИЗАНУ: Алберт Нађ дебитује на клупи против Војводине

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Nakon nešto više od godinu dana na klupi Partizana, uprava je odlučila da je vreme za smenu Igora Duljaja. Bivši repretentativac Srbije je odradio dosta dobar posao za vreme svog mandata, napravio nekoliko igrača od kojih je klub profitirao i tek će profitirati, bio prvi na polusezoni, ali u završnici prvenstva njegova ekipa nije mogla da održi korak za Crvenom zvezdom što ga je koštalo posla.

Partizan je izgubio četiri vezana meča, od toga dva ''večita derbija'' (u kupu i prvenstvu) i meč sa glavnim rivalom za drugo mesto TSC-om, što je bila kap koja je prelila čašu i njegovo mesto zauzeće doskorašnji pomoćnik Albert Nađ.

On je ove sezone već bio u ulozi prvog trenera kada je Duljaj bio suspendovan, upravo protiv Crvene zvezede (2:3), ali današnji meč će mu zvanični debi kao šefu struke Partizana.

Pošto šanse za titulu nema, cilj ''crno-belih'' biće da se dokopaju drugog mesta koje bi značilo igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i na dobrom su putu to da učine.

Trenutno su drugi na tabeli, sa četiri boda prednosti u odnosu na TSC, a od pet utakmica do kraja tri će odigrati na svom stadionu, uključujući ovu danas i realno gledano bi trebali da postanu vicešampioni Srbije.

Što se tiče Vojvodine, ona je proteklog vikenda uspela da ''zaustavi'' Crvenu zvezdu otkinuvši joj bod na ''Karađorđu'' (0:0), ipak pre toga je doživela poraz TSC-a (2:3) pa se sada nalazi izvan mesta koja vode u Evropu, na šestom mestu sa pet bodova zaostatka u odnosu na Radnički 1923.

Međutim, ''stara dama'' može na još jedan način doći do Evrope, a to je osvajanjem Kupa Srbije gde je dogurala do finala u kojem će se sastati sa Crvenom zvezdom 21. maja.

Partizan je ove sezone dva puta savladao Vojvodinu, 2:0 i 3:1, a mi verujemo da će to učiniti i treći put.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)