"NAŠ CILJ JE LIGA ŠAMPIONA": Trener Rome nakon još jednog remija

Novosti online

15. 09. 2024. u 17:20

Fudbaleri Đenove i Rome su odigrali meč bez pobednika, bilo je nerešeno 1:1 u četvrtom kolu Serije A.

НАШ ЦИЉ ЈЕ ЛИГА ШАМПИОНА: Тренер Роме након још једног ремија

Foto: Profimedia

Rimski klub je u prva četiri kola Serije A zabeležio tri remija i jedan poraz.

Trener fudbalera Rome, Danijele de Rosi rekao je da je cilj njegovog kluba i dalje plasman u Ligu šampiona naredne sezone, prenose italijanski mediji.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- U prvom poluvremenu smo dominirali, ali smo se u drugom delu branili duboko i pokušali iz kontri da dođemo do gola. Napravili smo previše tehničkih grešaka, a to je diglo samopouzdanje protivniku - rekao je De Rosi.

Foto: Profimedia

Trener fudbalera Rome dobio je crveni karton u samoj završnici meča.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Imali smo dobar prelazni rok. Nažalost, izgubljeni bodovi na startu sezone utiču na naš plasman na tabeli, ali i na naše raspoloženje. Verujem da je ovo tim, koji mora da se bori za plasman u Ligu šampiona. To je naš cilj. Ali, mnogim ekipama je cilj da se plasiraju u Ligu šampiona - rekao je De Rosi.

Fudbaleri Rome se trenutno nalazi na 15. mestu na tabeli Serije A sa upisana tri boda.

BONUS VIDEO Bora Đorđević (Bora Čorba) o Crvenoj zvezdi - Emotivni poziv Delija na meč Zvezda - Napredak

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio