PORAZ NA POVRATKU STANOJEVIĆA: Partizan izgubio u pripremnoj utakmici u Sloveniji (FOTO/VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 06. 2024. u 19:48

FUDBALERI Partizana izgubili su u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji od tamošnjeg prvoligaša Brava sa 2:1.

ПОРАЗ НА ПОВРАТКУ СТАНОЈЕВИЋА: Партизан изгубио у припремној утакмици у Словенији (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Povratnik na klupu crno-belih, Aleksandar Stanojević odlučio je da ovaj meč počne u sastavu: Krunić, Filipović, De Medina, Aleksić, Antić, Ovusu, Šćekić, Kalulu, Goh, Nikolić, Jovanović.

Nije duel idealno počeo po "parni valjak" pošto je u 43. sekundi primio gol. Jedan igrač slovenačkog tima je prošao po strani, potom je centrirao, a De Medina je zatresao sopstvenu mrežu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bravo je u 27. minutu uspeo da duplira vođstvo. Pecar je probio odbranu Partizana, ostavio na pet metara loptu Tuciću kome nije bilo teško da matira Krunića.

Uspeli su crno-beli do odlaska na odmor. Igrao se 36. minut kada je Đorđe Jovanović koji se ovog leta vratio u klub iz Humske i poslao loptu u mrežu rivala. On je uklizao na oko 10 metara od gola, bio je potpuno nebranjen i poslao je loptu u gol.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Do kraja utakmice, promene rezultata nije bilo, te je tako vicešampion Srbije izgubio u prvom pripremnom meču  u Termama Čatež.

Partizan će naredne provere odraditi na drugom delu priprema u Rusiji, a rivali su Dinamo iz Moskve (3. jul), CSKA iz Moskve (7. jul) i Lokomotiva iz Moskve (10. jul).

BONUS VIDEO: SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!