NEVEROVATAN PODATAK: Francuzi ovo još uvek nisu uspeli da urade na EURO 2024!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 07. 2024. u 21:36

FRANCUSKA je uspela da se plasira u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Ipak, jedan podatak je neverovatan kad su u pitanju "trikolori".

НЕВЕРОВАТАН ПОДАТАК: Французи ово још увек нису успели да ураде на ЕУРО 2024!

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Didijea Dešana su ovog ponedeljka pobedili Belgiju (1:0). To im je bio četvrti meč na takmičenju i zanimljivo je to da još uvek nisu postigli gol iz igre.

Francuska je do sada postigla tri gola na EURO 2024, ali nijedan iz igre. Protiv Austije i "crvenih đavola" su ostvarili minimalne trijumfe i to tako što su Maksimilijan Veber i Jan Fertongen postigli autogol.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Jedini strelac do sad bio je kapiten Kilijan Mbape koji je u remiju sa Poljskom (1:1) bio precizan sa bele tačke. Protiv Holandije je utakmica završena bez golova.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, "trikolori" će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Portugal - Slovenija. Taj meč možete da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAVIJAJ ZA OLIMPIJSKI TIM SRBIJE: BIG Šoping centri i Olimpijski komitet Srbije – podrška zlata vredna!