ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska "Gazeta delo sport" uzdrmala tabor "orlova"!

Novosti online

30. 06. 2024. u 20:01

Srbija je, ne samo, rano ispala sa Evropskog prvenstva u fudbalu, već je doživela i da se o dva njena asa na prilično originalan način piše u uglednom italijanskom sportskom listu, "Gazeta delo sport".

ЗА СРБИЈУ НА ЕУРО 2024 ИГРАО ДВОЈНИК НАШЕГ АСА?! Италијанска Газета дело спорт уздрмала табор орлова!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija nije uspela da "ludom taktikom" pobedi Dansku, posle čega je ispala sa EURO 2024, za šta su bile zaslužni i ishodi utakmica sa Engleskom (poraz) i Slovenijom (izbegnut poraz golom u petom minutu sudijske nadokande vremena).

Pomenuta "Gazeta" je, na početku nokaut faze kontinentalnog šampionata, objavila spisak od 11 igrača koje je nazvala "Ideala ekipa onih koji su razočarali".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I, u taj svojevrsni "najgori tim prve faze EURO 2024", uvršteni su, u formaciji 4-2-3-1:

Livaković (Hrvatska) - Di Lorenco (Italija), Antonio Silva (Portugal), Porteus (Škotska), Robertson (Škotska) - Brozović (Hrvatska), Sergej Milinković Savić (Srbija) - Grizman (Francuska), Belingem (Engleska), Dembele (Francuska) - Dušan Vlahović (Srbija).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

A evo i kakve opisne ocene su dobila dva naša asa, koja, zaista, nisu prikazala ono što su mnogi od njih očekivali:

Sergej Milinković Savić

"Srbin Milinković se izgubio u Arapskoj pustinji. Milinković koji se pojavio na Evropskom prvenstvu bio je njegov dvojnik. To vam je idealna priča o tržištu: ako se prepustite čarima novca, ako mislite da je novac dovoljan takvog rizika da vam padnu brzina i takmičarska forma, onda vam velika reprezentativna takmičenja ispostave račun. Samo je jedan Kante" (Francuz, koji ne igra ispod očekivanja, iako je i on "otišao za velikim novcem).

Sergej Milinković Savić na utakmici Srbija - Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2024 / FOTO: Tanjug/AP


Dušan Vlahović

"Koji je pravi Vlahović? To još uvek nije najjasnije. Ovaj koji je bio na EURO 2024 je bio fantazmagoričan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, pa je onda baš Milanov fudbaler dao gol za izjednačenje. Protiv Danske je Vlahović ušao umesto Ilića, ali nije promenio kurs toka utakmice, završena je 0:0. Loše je to bilo, a i zbog toga što je (Juventusov novi trener) Tijago Mota sve video i hvatao beleške", piše "Gazeta delo sport".

Dušan Vlahović i Džud Belingem na meču Srbija - Engleska na EURO 2024 / FOTO: Tanjug/AP

Ako vas Evropsko prvenstvo u fudbalu zanima, pratite šampionat svakodnevno na posebnoj stranici portala "Novosti" posvećnoj EURO 2024. Jer tu vas očekuje obilje zanimljivog, ali i važnog materijala.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEHNOLOŠKA REVOLUCIJA U MEDICINI ali u ovome je ključ