"ZNAO SAM DA ĆEMO IH RAZBITI": Selektor Švajcarske oduševljen posle pobede nad Italijom na EURO 2024

Tanjug

29. 06. 2024. u 22:53

Selektor reprezentacije Švajcarske Murat Jakin izjavio je da su njegovi igrači dominirali na meču sa Italijom u osmini finala Evropskog prvenstva, prenose tamošnji mediji mediji.

ЗНАО САМ ДА ЋЕМО ИХ РАЗБИТИ: Селектор Швајцарске одушевљен после победе над Италијом на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

"Sajdžije" su ove subote izborile plasman u četvrtfinale EURO 2024, pošto su u osmini finala u Berlinu savladali još uvek aktuelnog šampiona Evrope, Italiju sa 2:0.

- Pobedili smo na velikom meču, samo to je važno. Imamo dovoljno vremena da mislimo na ono što nam sledi. Znao sam da ćemo ih "razbiti" ako izađu sa četvoricom defanzivnih igrača. Dan Ndoje je jednostavno imao previše prostora na desnom krilu, a to je fantastično iskoristio - rekao je Jakin i dodao:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Dominirali smo na celom terenu. Postigli smo golove u pravim momentima - u finišu prvog i na početku drugog poluvremena. Onda je sve bilo lakše.

Fudbaler Švajcarske Fabijen Šer mogao je u 52. minutu da postigne autogol, ali je pogodio stativu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Dotakao sam tu stativu posle utakmice. Pomogla nam je, a da biste pobedili velike ekipe mora i sreća da vas pogleda - zaključio je Jakin.

Švajcarska će šestog jula u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igrati protiv boljeg iz meča Engleska -Slovačka, koji je na programu u nedelju od 18 sati.

BONUS VIDEO: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor