"JA SAM U ŠOKU!" Selektor Danske iznenađen onim što je uradio Dragan Stojković Piksi

Novosti online

26. 06. 2024. u 08:00

Danci nakon 0:0 sa Srbijom, mogu da slave veliki bod i plasman u drugu rundu takmičenja. Odigrali su igrači selektora Kaspera Hjulmanda onoliko koliko je bilo dovoljno da ostvare povoljan rezultat i sada ih čeka osmina finala.

ЈА САМ У ШОКУ! Селектор Данске изненађен оним што је урадио Драган Стојковић Пикси

FOTO: Tanjug

Srbija pak pakuje kofere, a nakon meča, Hjulmand je istakao da je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi svojim izborom igrača iznenadio i njega.

- Da budem iskren, jeste, u šoku sam. Nije bilo Vlahovića, Sergeja Milinković Savića, Tadića... Meni se kao igrač dopada Samardžić, imao je sjajnu sezonu u Udinezeu, bio je odličan pre neki dan i očekivao sam ga protiv nas. A znali smo da ćemo se sa momcima koji su ostali na klupi suočiti u drugom delu, jer su Srbi koji su ušli bili sveži, pritisli su nas sa četiri napadača i to je očigledno bio plan selektora Stojkovića. Srećom, uspeli smo da na to odgovorimo - istakao je strateg Danske i priznao da nije vodio računa o žutim kartonima, koji su bili ključni u duelu sa Slovenijom i borbi za drugo mesto na tabeli:

- Nisam brinuo oko toga, ali smo se dogovorili pre meča da ne dobijemo neki glupi karton. Ne možete u važnom susretu da igrate tako da usput razmišljate hoćete li biti sankcionisani li ne.

Dance sada čeka domaćin, selekcija Nemačke.

- Uvek je posebno kad igrate sa domaćinom. Nemačka je fantastična fudbalska zemlja, baš se vidi da ljudi ovde vole fudbal. Jedva čekam susret sa jakim timom. A svaki put dosad kad smo igrali protiv snažnog tima pokazali smo se u dobrom svetlu - zaključio je Kasper Hjulmand.

BONUS VDIEO SRPSKI ŠOU: Evo šta su navijači Srbije pevali lepoj Nemici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)