KO BI OVO OČEKIVAO! Švajcarci se stide Šiptara, pominje se i trgovina organima srpskih zatvorenika

Novosti online

24. 06. 2024. u 13:54

Na dan kada je UEFA izrekla kazne Fudbalskom savezu Albanije zbog "provokativnih poruka kojima nije mesto na sportskom događaju", došlo je do novog skandala.

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО! Швајцарци се стиде Шиптара, помиње се и трговина органима српских затвореника

Foto: Printskrin/Arenasport

Naime, na utakmici Švajcarska - Nemačka, iza jednog gola u Frankfurtu bila je istaknuta zastava takozvane "OVK" ("Oslobodilačke vojske Kosova")!

Šiptari su iskoristili priliku da se" kamufliraju" među Švajcarce i na taj način podstiču mržnju i nasilje, čega se stide i same "sajdžije".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- U švajcarskom navijačkom sektoru došlo je do provokacije tokom utakmice protiv Nemačke. Usred gomile crveno-belih švajcarskih zastava i dresova švajcarske reprezentacije, pojedini navijači u Frankfurtu pokazali su crveno-žuto-crnu zastavu Oslobodilačke vojske Kosova (UČK). Ta organizacija optužena je za ratne zločine. Između ostalog, radi se o trgovini organima srpskih zatvorenika. Takođe se navodi da su umešani u naručena ubistva i trgovinu drogom - piše Georg Noper, urednik "Blika".

Za reprezentaciju Švajcarske igraju dvojica fudbalera poreklom sa Kosova i Metohije, Džerdan Šaćiri i Granit Džaka. Poznati su kao srbomrsci i provokatori, zbog čega na utakmice njihove reprezentacije dolaze i šiptarski navijači i često provociraju, ali to se očigledno ne sviđa Švajcarcima kojima je preko glave Albanaca. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor