ON JE OBIČAN PRIMITIVAC! Rade Bogdanović udario nikada jače

Novosti online

24. 06. 2024. u 08:44

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović nije štedeo reči kada je prokomentarisao kaznu koju je UEFA odredila za ponašanje albanskog reprezentativca Mirlinda Dakua na UEFA EURO 2024.

ОН ЈЕ ОБИЧАН ПРИМИТИВАЦ! Раде Богдановић ударио никада јаче

Foto Z. Jovanović Mačak

Daku je suspendovan na dva meča zbog vređanja Srba i Makedonaca, dok je FS Albanije kažnjen sa 47.500 evra. Bogdanović je istakao da je ovo prvi put da je video jedan ozbiljan primitivizam na evropskom takmičenju i osudio je blagu kaznu koju je UEFA odredila.

Na pitanje voditelja da li se ovakvo ponašanje sportiste može na bilo koji normalan način razumeti, Bogdanović je istakao:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Naravno, zato što je primitivac. Dođeš na EURO da igraš za reprezentaciju i uhvatiš se na kraju megafona da bi pokazao neki svoj stav ili da se nekom dodvoriš. Nije njegov problem jer on je primitivac. Sa primitivcem možeš i ovako i onako, ali poenta je stav UEFA. Blaga kazna, šalješ poruku navijačima da sutra dođu sa megafonom ili da bacaju na teren.

Bogdanović je kritikovao i blagu kaznu koju je UEFA odredila, ističući da ona šalje lošu poruku navijačima. Po njegovom mišljenju, ovakva kazna može podstaći slično ponašanje navijača u budućnosti, što je nedopustivo na evropskom fudbalskom takmičenju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto Profimedia

 

- Mogu da shvatim da mu je to neko i naredio, nisu oni akademski ljudi svi. Ali ovo je prvi put da sam video jedan ozbiljan primitivizam na evropskom takmičenju. UEFA je tu ponovo podbacila.

Bogdanović je takođe istakao da Mirlind Daku ima dosta srpskih saigrača u timu za koji igra. usled čega njegovo ponašanje postaje još neshvatljivije. Ipak, naglasio je da to ne umanjuje odgovornost samog Mirlinda Dakua za svoje postupke.

U konačnom zaključku, Rade Bogdanović je jasno izrazio svoje nezadovoljstvo ponašanjem Mirlinda Dakue i kaznom koju je UEFA odredila, ističući da je primitivizam na evropskom takmičenju nedopustiv i da se takvo ponašanje mora oštro sankcionisati.

Bonus video: TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, ali kada se čulo "Juriš!" - nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024