OGLASIO SE FUDBALSKI SAVEZ MAĐARSKE! Evo u kakvom se stanju nalazi nesrećni Barnabaš Varga

Novosti online

24. 06. 2024. u 07:16 >> 09:52

Reprezentativac Mađarske Barnabaš Varga nalazi u bolnici u Štutgartu, stabilno je i nije u životnoj opasnosti, saopštio je danas Fudbalski savez Mađarske (MLSZ).

ОГЛАСИО СЕ ФУДБАЛСКИ САВЕЗ МАЂАРСКЕ! Ево у каквом се стању налази несрећни Барнабаш Варга

FOTO: Tanjug/AP

Varga je sinoć zadobio tešku povredu tokom meča protiv Škotske (1:0) u trećem kolu grupe A na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Napadač Mađarske se u 69. minutu sudario sa golmanom protivničke ekipe Angusom Ganom.

Varga je pri padu temenom udario o zemlju posle čega je pao u nesvest. Na terenu mu je ukazana pomoć, a onda je mađarski fudbaler prebačen u bolnicu u Štutgartu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Najvažnije je da je Barnabaš dobro. Varga nije životno ugrožen, najverovatnije će biti operisan, pošto je polomio jagodičnu kost. On neće da bude deo tima ako mi nastavimo takmičenje na EP", rekao je selektor Mađarske Marko Rosi.

Fudbalski savez Mađarske (MLSZ) se oglasio na društvenoj mreži Iks (X).

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Stanje Barnabaša Varge je stabilno. Varga je tokom sudara sa Ganom polomio nekoliko kosti na licu, a doživeo je i potres mozga. Najverovatnije će biti operisan. Noć je proveo u bolnici u Štutgartu. Ceo tim navija za njega", navodi se u saopštenju MLSZ.

Prvo mesto na tabeli grupe A osvojila je Nemačka sa sedam bodova, Švajcarska je druga sa pet. Mađarska je treća sa tri, dok je Škotska poslednja sa samo jednim bodom.

BONUS VIDEO: DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024