VELIKE PROMENE NA KLUPI "VATRENIH": Hrvati idu na sve ili ništa u odlučujućem meču na EURO 2024

Novosti online

23. 06. 2024. u 12:00

Hrvatska reprezentacija je u teškoj situaciji pred meč poslednjeg kola grupne faze Evropskog prvenstva.

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ НА КЛУПИ ВАТРЕНИХ: Хрвати иду на све или ништа у одлучујућем мечу на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Igraće u ponedeljak od 21 čas protiv Italije, nakon što su Evropsko prvenstvo otvorili porazom od Španije 0:3 i remijem sa Albanijom 2:2.

Pobeda Hrvatskoj donosi plasman u osminu finala Eura, remi je gura u grupu reprezentacija čiji nastavak takmičenja zavisi od rezultata mečeva ostalih timova na turniru. Španci bi trebalo da pobede Albance, a u preostalih pet grupa trebalo bi da budu najmanje dve trećeplasirane reprezentacije koje su osvojile maksimalna dva boda, pa bi i u tom slučaju odlučivala gol - razlika.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor, Zlatko Dalić je u velikim problemima sa selekcijom kadrova za taj meč. Marčelo Brozović i Luka Modrić igraju Evropsko prvenstvo ispod nivoa na koji su hrvatski navijači navikli, a ni neke druge opcije koje je Dalić do sada pokušao nisu bile pun pogodak.

FOTO: Tanjug/AP

Svi fudbaleri su trenirali na treningu u petak, tako da nema zdravstvenih problema, svi igrači su na raspolaganju, kako piše hrvatski "Indeks".

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor Hrvatske, Dalić bira nikad viđenu postavu? Prema poslednjim informacijama iz tabora hrvatske reprezentacije, čini se da bi Brozović zaista mogao da bude premešten na klupu za meč sa Italijom, ali Modrića neće doživeti ista sudbina, on će u svakom scenariju igrati od prvog minuta . Kovačić bi takođe trebalo da bude siguran u veznom redu, a mladi Luka Sučić, koji je impresionirao kada je ušao protiv Albanije, trebalo bi da dobije šansu ispred uigranog dvojca.

Nema dilema na golu, Livaković je siguran, a ispred njega bi trebalo da budu štoperi Šutalo i Erlić, dakle već treći drugačiji par štopera za Hrvatsku na Evropskom prvenstvu u tri utakmice.

Gvardiol se vraća na bočnu poziciju, a na desni bok se vraća i Stanišić umesto Juranovića. Što se napada tiče, Kramarić je siguran na levom krilu, a iz prvih 11 trebalo bi da ispadnu Bruno Petković i Lovro Majer. Umjesto njih šansu bi mogli dobiti Ante Budimir i Mario Pašalić.

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TAJNA JE OTKRIVENA! Evo kako se Novak Đoković neverovatno brzo vratio na teren posle operacije kolena