OGLASIO SE SIN LEGENDARNOG SELEKTORA! Evo gde Dragan Stojković Piksi pravi grešku

Novosti online

21. 06. 2024. u 08:28

Srbija i Slovenija možda nisu raspametile najveće ljubitelje fudbala svojom utakmicom na EURO 2024, ali su odigrale izuzetno bitan i prilično dramatičan meč za rasplet u grupi C.

ОГЛАСИО СЕ СИН ЛЕГЕНДАРНОГ СЕЛЕКТОРА! Ево где Драган Стојковић Пикси прави грешку

FOTO: Tanjug/AP

Konačan rezultat, 1:1, izboren golom Luke Jovića u 95. minutu, jeste obradovao našu nacionalnu selekciju, ali je ona i dalje na rubu eliminacije sa ovog takmičenja.

Kritike na račun izabranika Dragana Stojkovića Piksija izneo je Amar Osim, najtrofejniji stručnjak iz Bosne i Hercegovine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Puno manjkavosti u igri, organizaciji, u disciplini... Odavde je to prelako pričati, ali puno je nelogičnosti. Puno je kvaliteta, talenta i želje, borili su se do kraja, verovali da se mogu vratiti i vratili su se, ali puno dezorganizacije - rekao je Osim, trenutno stručni konsultant BHT 1.

Sin legendarnog Ivice Osima koji je bio selektor Jugoslavije šest godina smatra da jedan igrač treba da dobije više prilika.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Mali Samardžić ti nije nikakva opcija, a igra u Udinezeu... Mlađi je od ovih glavnih i igra u boljoj ligi nego što je turska ili saudijska. Na kraju je nešto i uradio. Ima levu nogu dobru skoro kao i Tadić, a ovi im moraju igrati jer su kao zvezde, iako nisu kompatibilni. Tanko - istakao je Osim.

Posebno je bio iznenađen da je Srbiji u drugom poluvremenu na levom beku igrao dešnjak, a na desnom levak.

- Tek mi je to novost. Nikad u životu nisam video da neko na 3-5-2 igra s dva beka s kontra nogama, a imaš dva špica kojima je najveći kvalitet igra u šesnaestercu na lopte sa strane - poručio je Osim.

BONUS VIDEO: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (8)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO