"PA NIŠTA, MORA DA DOĐE..." Svetislav Pešić o slučaju Piksi i Dušan Tadić

Novosti online

19. 06. 2024. u 10:00

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i u četvrtak od 15 časova igraće drugi meč svoje grupe protiv selekcije Slovenije.

ПА НИШТА, МОРА ДА ДОЂЕ... Светислав Пешић о случају Пикси и Душан Тадић

Foto Tanjug

Uoči ovog duela, a od kraja susreta s Englezima, mnogo se pričalo o "slučaju Tadić - Piksi". Dušan Tadić imao je spornu izjavu o odluci selektora da ga ne stavi od početka na teren, a sve se završilo izvinjenjem kapitena.

Gostujući u podkastu kod Luke i Kuzme, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić podelio je jednu zanimljivu anegdotu vezanu za Dragana Stojkovića Piksija i Dušana Tadića. Pešić se dotakao nastupa za reprezentaciju i otkazivanja istih, te je rekao sledeće.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Znači, u košarci je to sasvim drugačije. Drugo, ti u fudbalu moraš da dođeš. Ne postoji drugačija opcija. Ja sam pred dve godine, pošto se družim sa Piksijem i bio sam tamo kada je zvao... Tadić je bio u pitanju. Pred dve godine je on trebalo da dođe u reprezentaciju, valjda su i oni imali neke kvalifikacije, a Tadić je bio u Ajaksu. I ja sam otišao sa Tarlaćem tamo, u tu Kuću fudbala da to vidimo, da vidimo kako to izgleda, da eventualno mi tamo pravimo te pripreme preko leta. U Pazovi je to. I onda on meni kaže, evo vidiš, ja sada zovem trenera iz Ajaksa i moli me da ipak Tadić ostane tamo jer nije baš u nekom fizičkom stanju. Neke povrede, moli da ne igra. I pitam Piksija, i šta si ti uradio?

- Pa ništa, mora da dođe. Nema dalje. Mora da dođe, mi ovde imamo naš lekarski tim, procenimo, gledamo i kažemo, Dobro, Tadiću, ti ne igraš, ali budi tu, ostaješ s ekipom ili vrati se tamo i tako dalje. To u košarci ne postoji - rekao je Svetislav Pešić u podkastu kod Luke i Kuzme.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRŽALA JE NJEGOVU GLAVU U KRILU DOK JE UMIRAO: Lični život DŽeki Kenedi je bio obeležen tragedijama